Laatste nieuws: Nieuw seizoen Dexter

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

De 3 beste concealer dupes

Goede make-up hoeft helemaal niet duur te zijn! Daarom vertellen wij jou over de allerbeste dupes van jouw favoriete high-end producten. Deze week zetten wij de beste, budgetproof concealers voor jou op een rijtje!

#1 Voor de Nars Radiant Creamy Concealer moet je al gauw diep in de buidel tasten… Gelukkig hebben wij een alternatief gevonden die véél minder pijn doet aan je portemonnee. Met de Maybelline Fit Me! Concealer kun je namelijk een net zo matte finish krijgen. En dat voor een fractie van de prijs!

#2 Het is moeilijk om niet verliefd te worden op de natuurlijke finish van de YSL Touche Eclat Concealer. Maar voor een dagelijkse glow, zul je toch veel neer moeten leggen… Gelukkig hebben wij de L’Oréal Paris Lumi Magique Highlight Pen ontdekt! Met deze concealer (én highlighter) creëer je een net zo glowy look en hoef je je ook geen zorgen te maken over de prijs.

#3 Als je net als ons gek bent op de Mac Pro Longwear Concealer, maar nog even moet wachten op zakgeld, ga je onze volgende ontdekking ook leuk vinden! De NYX Professional Makeup HD Photogenic Concealer Wand blijft namelijk net zo lang zitten en is makkelijk om aan te brengen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten