Laatste nieuws: Jaimie Vaes vertelt over gebruik fillers

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Beste kerstoutfits

Kerst komt er bijna aan en dat betekent nieuwe outfit voor de feestdagen! Wij hebben voor jou de leukste kerstoutfits op een rij gezet, zodat jij extra kan stralen!

Outfit 1:

Een zwart glitterjurkje is altijd perfect voor elke gelegenheid! Daarom is dit echt een outfit om in te shinen! Het is een mooi glitterjurkje met subtiele details. Do you say yes to this dress? Dit jurkje is te koop bij ‘My Jewellery’ voor 49,95!

Outfit 2:

Wil je echt helemaal shinen? Dan is deze jurk perfect voor jou! Het is een echte eyecatcher voor deze feestdagen, zodat toch alles meer opgevrolijkt wordt! Het is een jurk met een ronde hals. De mouwen zijn lang met elastiek. Het is een echte time to shine outfit! Dit jurkje met lovertjes is te koop bij de Zara voor 29,95!

Outfit 3:

Wil je voor een iets simpelere outfit gaan, maar toch chique? Dan is dit pak perfect voor jou! Dit is een zwart satijnen pak voor elke gelegenheid. Satijnen stoffen zijn helemaal de trend nu. Het pak is verkrijgbaar in verschillende kleuren! Het pak is te koop bij ‘My Jewellery’. De blazer is 59,99 en de pantalon is 49,99. It’s your time to shine!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten