Laatste nieuws: Gordon staat open voor kinderen met vriendin

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Bikini’s on a budget

Bikini’s zijn nou eenmaal erg prijzig. Maar toch hebben wij ze ieder jaar weer nodig. Wij hebben voor jullie een paar trending bikini’s op een rijtje gezet die iets goedkoper zijn dan normaal!

PULL&BEAR

Deze leuke fleurige bikini is helemaal hot! Het heeft een roze kleur met witte bloemetjes. De stof is een gerimpeld stofje wat helemaal in is. Het is een triangelbikini die erg mooi valt.

https://www.zalando.nl/pullandbear-bikinitop-light-pink-puc81j01p-j11.html

https://www.zalando.nl/pullandbear-floral-print-bikinibroekje-light-pink-puc81i01n-j11.html

ASOS DESIGN

Een mooie zwarte bikini is natuurlijk een must in je kledingkast. Dit broekje heeft een mooie V-vorm en is dus anders dan andere. De top is ook erg mooi en heeft een beugel aan de onderkant.

https://www.asos.com/nl/asos-design/asos-design-mix-en-match-v-beugel-bikinitop-van-gerecycled-materiaal-in-zwart/prd/21860826?ctaref=we+recommend+grid_4&featureref1=we+recommend+pers

https://www.asos.com/nl/asos-design/asos-design-mix-en-match-gerecycled-hipster-bikinibroekje-met-hoge-v-taille-in-zwart/prd/201138092?ctaref=we+recommend+grid_0&featureref1=we+recommend+pers

H&M

Dit setje lijkt erg veel op de eerste maar heeft een ander patroon. Dit mooie marmer-patroon staat erg mooi op deze bikini. Ook deze is triangel en kan je zelf vastmaken met touwtjes. Lekker zomers!

https://www2.hm.com/nl_nl/productpage.1065633003.html

https://www2.hm.com/nl_nl/productpage.1055055004.html

My Jewellery

Leuke printjes komen weer helemaal terug! Deze leuke bikini van My Jewellery heeft een schattig panterprintje. Hiermee ben jij super fashionable op het strand!

https://www.my-jewellery.com/nl-nl/bruine-bikini-set-met-panterprint.html

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten