Laatste nieuws: Nieuw seizoen 'Bridgerton' komt deze week!

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Body Positivity Influencers Part 4

Instagram is een plek dat vol staat met ‘perfecte’ plaatjes, maar die zijn niet altijd even realistisch. Hierdoor kun je misschien best onzeker raken… Gelukkig zijn er steeds meer influencers die wel echte foto’s delen. Wij hebben de leukste body positivity influencers voor je op een rijtje gezet, waar jij je wellicht minder onzeker door voelt bij het scrollen in je tijdlijn. Part 4.

1 Josephinelivin

Deze naam zegt je misschien niks, maar Josephine is een Deense influencer die het belangrijk vindt om het verschil te laten zien, tussen wel een filter of geen filter en de manier van poseren. In haar posts zie je ‘het perfecte plaatje’ en daarnaast hoe ze ontspannen poseert. Ze vindt dat je zelf al meer dan genoeg bent. Josephine is eerlijk, het leven is meer dan alleen een glimlach en een perfecte outfit. Ook geeft ze reminders om je zelfliefde te vieren. Een influencer die graag de werkelijkheid wil laten zien.

2 Jilla Tequila

Jill Kortleve is een internationaal model van Nederlandse en Surinaamse afkomst. Veel modellen hebben een modellenlichaam, maar Jill was het eerste plus-size model op de catwalk van Chanel in 2020. Met Jill haar zelfverzekerdheid straalt ze uit dat je helemaal niet onzeker hoeft te zijn over je lichaam. Ze heeft een goede doses humor en neemt zichzelf ook niet al te serieus. Dat kan als een verademing in de modellenwereld voelen. Naast dat ze foto’s plaatst met grote mode merken, plaatst ze ook foto’s van haar hilarische zelf.

3 Radiantbambi

Ash Soto ‘The girl with the world painted on her body’ heeft vitiligo. Een huidaandoening waarbij bepaalde pigmentafwijkingen optreden. Ze is niet bang om dat aan de wereld te laten zien. “We hebben de neiging om de goedkeuring van anderen te zoeken, om ons tevreden te voelen of om ons goed te voelen over onszelf”, schrijft ze. “Het is zo belangrijk om de twijfel aan jezelf niet te voeden met gedachten die niet gezond zijn, en die je het gevoel geven dat het niet genoeg is. Twijfel NOOIT aan je eigenwaarde.”

4 Whoisthatblonde

Volgers zeggen dat Lynn Quanjel het perfecte Instagram lichaam heeft. Lynn zegt dat het misschien wel zo is, maar wilt daarbij wel laten zien dat het ook niet altijd zo makkelijk is. Lynn heeft te maken met aandoeningen. Zo heeft ze een stoma. Een soort zakje, waarin de ontlasting opgeslagen kan worden. Dat krijg je als een deel van de dunne darm of dikke darm is verwijderd. Ook al heeft ze Insta perfect foto’s, plaatst ze ook foto’s met haar stoma en is ze erg open op Instagram.

#5 Lola Pani

Lola heb je hier en daar wel eens voorbij zien komen. Op Instagram laat ze zien wie ze is. Zo laat ze plekken op haar lichaam zien waar ze zich voor schaamt, of voor heeft geschaamd. Lola verteld daar dan ook openhartig over. Zoals het hebben van striae. Lola plaats ze ook de ‘minder’ mooie Insta foto’s, hiermee laat ze zien dat niet iedereen altijd het ‘Insta perfect plaatje’ kan maken. Lola is ook onzeker geweest over zichzelf, maar doet waar zij zich het beste bij voelt en vindt dat iedereen mooi is op zijn eigen manier.

Elk lichaam is mooi én bijzonder. Niet alles wat je op het internet ziet is realiteit, believe us. Wees jezelf en laat je niet veranderen, want jij bent goed zoals je bent. Net als deze power vrouwen ben jij het waard en PRACHTIG!!!! Als je soms even een reminder nodig hebt dat bijvoorbeeld vet en stretch marks normaal is, mag je hier altijd terugkomen. You got this.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten