Laatste nieuws: Harry en Niall in Late Late Show

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

5 Hacks voor de perfecte wing

Eyeliner is de musthave van 2021. Ook in 2020 kon je er niet meer omheen. Vooral TikTok staat er vol mee. Met deze hacks zorg je snel voor de perfecte winged eyeliner. Het zal je ‘s ochtends, of ‘s avonds als je haast hebt, een hele hoop tijd schelen. 

Hack 1: Papier

Papier is je beste vriend. Dit kan zijn in de vorm van sticky notes of een visitekaartje. Houd het papier bij het einde van je oog en ga er dan met je eyeliner langs. Wil je het nog makkelijker? Kijk dan de volgende tip. 

Hack 2: Schaar

Een schaar? Ja, een schaar. Op het uiteinde van de schaar kan je namelijk wat eyeliner smeren. Als je dat dan op je oog zet, heb je gelijk de wing staan! Easy toch? In plaats van een schaar zou je eventueel ook nog een schuifspeldje kunnen gebruiken of zelfs een vork! Let met de scharen en vorken natuurlijk wel op dat je je eigen oog niet eruit steekt…

Hack 3: Flosdraad

Flosdraad is ook een goede optie. Smeer dit in met eyeliner en houdt het op de plek waar je je wing wilt hebben. En voilà, je wing staat! Althans… dat hopen wij. Want op de redactie hadden we geen flosdraad liggen en stiekem denken we dat het een bende wordt… maar be our guest! 

Hack 4: Plakband

Plakband hebben we allemaal wel in huis waardoor je dit dus gelijk kunt testen of het voor jou werkt! Plak twee stukjes plakband op de plek waar jij je wing wilt hebben en houdt het stukje dat je ingekleurd wil hebben dus vrij, kleur dit vervolgens in! Makkelijker dan dit kan het bijna niet. Of toch wel?

Hack 5: Stempel

Als je je wing al helemaal snel weer neer zetten is dit de perfecte optie. Het is ontzettend tijdbesparend, je moet alleen even geduld hebben met de levering. Ik heb het namelijk over de eyeliner stamp van AliExpress. Je hoeft er alleen je eyeliner op aan te brengen, te stampen en klaar is kees! Een eyeliner-stamp kost trouwens maar 0,50 cent, dus wil je het proberen dan hoef je het voor de prijs niet te laten.

Wat is jouw ultieme eyeliner hack? Laat het ons weten!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

 • admin

  Yoo tom

 • melleschram10

  Hoi super leuk

 • Nog geen reacties
 • admin

  Yoo tom

 • melleschram10

  Hoi super leuk

 • Soortgelijke berichten