Laatste nieuws: Enzo Knol zit in quarantaine

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Hierdoor blijft je parfum langer zitten

Als je parfum draagt, wil je natuurlijk wel dat je hem de hele dag kan ruiken. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je parfum de hele dag blijft zitten?

Parfum blijft beter zitten om een vettere huid dan op een droge. Smeer daarom voordat jij je parfum op doet een beetje vaseline of bodylotion (zonder geur) op de plek waar jij je parfum gaat aanbrengen. 

Je kan er ook voor kiezen om een bodylotion te gebruiken in dezelfde geur. Als je er ook een douchegel bij hebt in dezelfde geur, gaat je parfum intenser ruiken en blijft hij ook langer hangen!

Niet wrijven

Je ziet dat heel veel mensen het doen; even je polsen tegen elkaar wrijven als je net je parfum hebt opgespoten. Als je dit doet, komen de topnoten vrij en daardoor vervaagt de geur eerder. Je kunt dit dus beter niet doen.

Beste plek 

De plek waar jij je parfum spuit kan mee helpen om je parfum langer te laten zitten. Op warme plekken kan de geur zich namelijk beter ontwikkelen. Spray daarom je parfum net achter je oren, op je borst, je polsen en in je holtes. 

Ook parfum heeft een houdbaarheidsdatum. Als jou parfum niet meer helemaal lekker ruikt of als hij verkleurd is, dan is de kans groot dat hij niet meer goed is. Om de houdbaarheid te verlengen, kun je hem het beste op een donkere en koele plek bewaren. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten