Laatste nieuws: Liam komt met eigen komedie film

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

De allermooiste lingerie voor Valentijnsdag

Na alle comfortabele outfits van de afgelopen maanden is het tijd om weer wat spannends uit de kast te trekken, lingerie! Valentijnsdag komt steeds dichterbij, dus tijd voor een nieuw setje. Maar wat trekken we aan op deze bijzondere dag? Wij helpen je een handje.

Rood! Iedereen is er gek op. Het straalt liefde, passie en gevaar uit. Daarnaast voelen wij ons zelfverzekerder in de kleur rood. Geen reden om deze gewaagde kleur niet aan te schaffen aan je verzameling. Het aanbod van lingerie in de kleur rood is oneindig. Online kun je vaak filteren op kleur, dat scheelt weer een hoop zoekwerk.

Al een tijdje zijn ook bralettes helemaal in. Dit is een niet-voorgevormde bh zonder beugels. Ze zijn super comfortabel, maar kunnen ook een sexy uitstraling hebben. Als je je natuurlijke vormen wilt benadrukken, is het een echte aanrader! Ook hier is de keuze oneindig. Kies je voor een bralette met een printje, een doorzichtige stof of met kant?

Met een body kun je nooit verkeerd gaan. Ze zijn stijlvol, sexy en je kunt ze vaak combineren als topje. Ook ben je vaak een stuk goedkoper uit, omdat je slechts één onderdeel hoeft te kopen. Met een body worden de sterke punten van jouw lichaam benadrukt. Go for it!

De keuze is enorm, maar het is vooral belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Trek dat ene setje aan waardoor jij een zelfverzekerde boost krijgt en het komt helemaal goed.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten