Laatste nieuws: Romee Strijd is verloofd

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

De beste menstruatie apps

Menstruatie, ongesteld zijn, period… liever niet natuurlijk, maar het iets is wat elke maand weer terugkomt. Als je nog niet regelmatig ongesteld bent, kan het als een verassing komen. En laten we eerlijk zijn, dat is niet de leukste verassing. Gelukkig zijn er genoeg apps waarin je je cyclus kunt bijhouden. In dit artikel delen we de beste menstruatie apps! 

FLO 

Met de app FLO kun je niet alleen je menstruatiecyclus bijhouden, maar ook je vruchtbaarheid. Daarnaast is het ook mogelijk om elke dag je gewicht, slaap, symptomen en afscheiding in de app bij te houden. De app heeft ook nog extra’s. Namelijk een forum ‘Secret Charts’ over menstruatie, seks en gezondheid. Je kunt de app gratis downloaden, maar een premium-account kost 10 euro per maand.

EVE.

Ook met de app EVE. kun je je cyclus en je vruchtbaarheid bijhouden. Ook kun je net als de app FLO je stemming, bloedverlies, libido en symptomen tracken met de app. De app beschikt ook over een forum ‘Glow Community’. Je kunt hier advies vragen of iets delen omtrent de onderwerpen seks en relatie, anticonceptie en gezondheid. Andere gebruikers kunnen hierop reageren. De app is gratis te downloaden in de Appstore. 

CLUE 

Net als de andere apps kan je je cyclus bijhouden. Daarnaast kun je ook je bloedverlies, pijn, emoties, gewicht en anticonceptie tracken. CLUE heeft ook een leuke extra. In de app is namelijk een encyclopedie te vinden waarin gezondheidstermen makkelijk worden uitgelegd. Hier heb je wel een premium-account voor nodig. Dit kost 5 euro per maand. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten