Laatste nieuws: Pretty Little Liars acteurs houden reünie!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

De beste vintage winkels

Steeds meer mensen brengen hun kleding naar vintage zaken. Goed voor jouw kast, jouw portemonnee én voor het milieu. Wie weet krijg jij dan wel een tweedehandse designer-treasure! We hebben de beste vintage winkels van Nederland voor je op een rijtje gezet. Shop ze!

#1 Roxy’79 Vintage

Roxy’79 Vintage is een leuke vintage winkel in Utrecht. Hier kom je voor hippiekleding uit de jaren 60 of een funky outfit uit de nineties. Het idee komt voort uit een enorme liefde voor vintage en duurzaamheid.

#2 Jutka & Riska

Ook de kledingwinkel Jutka & Riska heeft een prachtig aanbod aan vintage-artikelen. De shop is opgericht door de dames Jutka & Riska. Op het moment zijn er maar liefst vier winkels, twee in Amsterdam, één in Haarlem en één in Antwerpen. Je kunt er terecht voor vintage, maar ook nieuwe of zelfontworpen kleding. De rekken hangen in ieder geval lekker vol met leren jasjes, shorts van spijkerstof, sieraden, zonnebrillen en schoenen. Ook hebben ze hebben een online shop!

#3 Vintage Island

Vintage Island is de hipste vintagewinkel van Nederland, met vestigingen in Utrecht, Den Haag, Leiden, Groningen, Maastricht en Haarlem. Ze staan niet alleen bekend om hun uitgebreide collectie laarzen: Western Laarzen, Bikers, Veterlaarsjes etc. maar ook om ons hoogwaardige kledingassortiment voor heren en dames.

#4 Sweet Rebels

In het bruisende Rotterdam zit boetiek Sweet Rebels. In deze hippe store verkopen ze geselecteerde vintage kledingitems. Hun stijlvolle collectie maakt het dat je de hele winkel wilt afspeuren terwijl je zoekt naar een leuk item om mee naar huis te nemen.

#5 Zipper

In 1979 werd Zipper geboren en daarmee een van de oudste vintage kledingwinkels van Amsterdam. De liefde voor kwaliteits vintage, en specifiek Amerikaanse vintage kleding, is de aanleiding voor dit avontuur. En nu, meer dan 40 jaar later, draait dit familiebedrijf nog steeds als nooit tevoren!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten