Laatste nieuws: Vriend Morena is gearresteerd

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

5 leukste sieraden shop!

Sieraden maken je outfit helemaal compleet! Zo kan een ketting op een blote hals of oorbellen met opgestoken haar je outfit heel mooi maken! Goud, zilver, gekleurd of met parels er zijn heel veel verschillende soorten en maten waarin je sieraden kan krijgen. Wij zetten de 5 leukste sieraden shops  op een rijtje!

#1 My Jewellery

Deze winkel verkoopt heel veel leuke sieraden! De sieraden die zij hier verkopen zijn veelal goud en of met een kleuren steentje. Zo verkopen ze oorbellen, kettingen, armbanden en nog veel meer. De prijs is gemiddeld en de sieraden zijn van goede kwaliteit.

#2 Beadies Amsterdam

Hier verkopen ze kleurrijke sieraden en kralen. Zokun je ook je eigen sieraden samenstellen of online bestellen. De sieraden zijn allemaal handgemaakt en van goede kwaliteit. Je kunt online of in Amsterdam en Utrecht de sieraden kopen!

#3 A Beautiful Story

Als je edelstenen fantastisch vind dan is deze winkel de beste keuze! A Beautiful Story is gevestigd in Utrecht en je kunt er hele mooie sieraden kopen. Ze hebben een groot assortiment met verschillende sieraden. Wel is de zijn de sieraden iets duurder dan gemiddeld.

#4 IZZA

Hier kun je trendy sieraden kopen voor een leuk prijsje! Ze zijn gevestigd in Haarlem, maar hebben ook een online shop, waar je veel artikelen kunt kopen. De trendy winkel verkoopt veel al kleurrijke en vrolijke sieraden.

#5 by1oak

Ben je opzoek naar een item voor hem of haar dan is deze winkel perfect. Gevestigd in Amsterdam en een online kun je je mandje vol gooien met de verschillende producten. De sieraden zijn classy en van goede kwaliteit. Hier kun je wel eens de perfecte ketting vinden!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten