Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Dé eyeliner trends van 2021

We kunnen er niet meer omheen. Een eyeliner is dé musthave van 2021. Het verfraait de oogcontouren en laat het oog hierdoor meer opvallen. Maar wat zijn nou de eyeliner trends van 2021? In dit artikel vertellen wij jou welke eyeliner je in je look moet opnemen! 

Trend 1: Kattenogen 

We beginnen met de “cat eyes”. Deze eyeliner geeft je een glamoureuze, maar dramatische look. Door de lange wing, die ver boven je ooghoek uitloopt, lijken je ogen groter. Zet de cat eye met een liquid eyeliner en een vaste hand. Hierdoor wordt de wing super strak en scherp. 

Trend 2: Felblauwe Eyeliner 

Gooi je zwarte eyeliners maar weg, want de kleur blauw als eyeliner is weer helemaal terug! Deze 90’s kleur geeft je neutrale look een fleurige touch. Je look komt hierdoor helemaal tot leven. Belangrijk is om een liquid eyeliner hiervoor te gebruiken, waarmee je een scherpe lijn kunt zetten.

Trend 3: Zwevende Eyeliner Look 

Ook is een zwevende eyeliner niet weg te denken uit dit lijstje. De eyeliner kan erg simpel wordt aangebracht, maar ook erg dramatisch. Het is maar net waar je zin in hebt. De eyeliner hoeft niet meer direct boven je wimpers aangebracht te worden, maar wordt in de vouw van je ooglid aangebracht. Met deze eyeliner zorg je voor een excentrieke look. 

@daniellemarcan

floating eyeliner looks using the new @bitebeauty Upswing Liquid Eyeliner ##CleanEyeliner ##ad

♬ telepatía – Kali Uchis

Dit waren een aantal looks die erg trending zijn, maar natuurlijk kun je er altijd je eigen draai aan geven! Welke ga jij zeker proberen?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten