Laatste nieuws: Pretty Little Liars acteurs houden reünie!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Beautytrends van deze zomer

De zomer is in volle gang en daar hoort natuurlijk de juiste make-up look bij! Maar wat is nou echt trendy op dit moment? Vandaag nemen we de beautytrends van deze zomer met je door. Spoiler alert: dit wil je weten!

1. Kleurrijke ogen

Tijdens deze zomer kun je zeker niet overdrijven met je kleurenpalet! Heb je een leuk uitstapje of feestje? Ga dan los met felle kleuren oogschaduw. Roze, groen, paars of oranje. Jouw feestje! Ook leuk om een keertje je eyeliner in een leuk kleurtje te doen. Vooral blauwe eyeliner is erg trendy.

2. Naturel

Het is natuurlijk ook heerlijk om een dagje wat minder make-up op te doen. Laat je huid ook eens tot rust komen. Zeker als je besluit om een dagje in de zon te zitten. Voor een natuurlijke look kun je het beste losgaan met concealer, een nude lippenstift of lipgloss en een poedertje!

3. Sproeten

Één van de zeven schoonheden, sproetjes! In de zomer zullen ze bij vele vanzelf te voorschijn komen, maar je kunt tegenwoordig op allerlei manieren ze ook zelf maken! Leuk rondom je neus of een klein beetje rond je voorhoofd. Je kunt zelf bedenken hoe ver je hierin gaat. Wil je nou weten op welke manieren je deze natuurlijk kunt maken? Bekijk dan dit artikel: Zo maak je zelf sproeten – Teenmag

4. Gekleurde lippen

Als de maatregelen het toe laten, mogen onze lippen deze zomer eindelijk weer gezien worden! Tijd om ze eens flink te laten opvallen met een zomers kleurtje. Een mooie zachte kleur roze of zoek de grens wat meer op en pak weer eens die rode lippenstift uit de la!

Met deze beautytrends ben jij helemaal klaar voor de zomer! Welke is jouw favoriet?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten