Laatste nieuws: Dieuwertje Blok moet neusamputatie ondergaan

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

De lekkerste parfums voor in de zomer

Een lekkere geur uitzoeken kan soms best wel lastig zijn, er zijn zoveel verschillende geuren en dit verschilt ook heel erg per persoon. We hebben voor jou een lijstje gemaakt met de lekkerste geuren voor deze zomer! 

#1 Jil Sander Sun

Sun is het ultieme vrouwen parfum voor de zomer! De geur bestaat onder andere uit rozenhout, ylang-ylang, jasmijn en oranjebloesem. Deze geur is speciaal ontwikkeld om te dragen in de zon zonder je huid te beschadigen. 

#2 Davidoff Cool Water

Cool Water is een fruitige geur van zwarte bessen, kweepeer, ananas en honingmeloen. Het is een zoete geur die een gelaagde indruk maakt. Het geeft je energie, rust en een echte zomervibe! 

#3 Calvin Klein Downtown

Downtown is een bloemige en houtachtige geur. Perfect voor de zomer! Deze geur bevat italiaanse citroen, bergamot en fruitige noten van peer en pruim. Met deze geur zit je altijd goed en kun je optimaal genieten van de zomer. 

#4 Beyonce Heat

Heat van Beyonce is een unieke geur, erg fruitig en bloemig met als topnoten orchidee en perzik. Het is een verleidelijke geur en maakt je nieuwsgierig. Deze geur is perfect voor een romantische avond op het strand.

#5 Zadig & Voltaire This Is Her

This Is Her is een sensuele mix van vanille en kastanje. De parfum is gemaakt voor onafhankelijke vrouwen met een rebelse geest. Deze geur is geïnspireerd op Parijs, een rock spirit en een rebelse houding.

#6 Chopard Wish

Een van de bekendste geuren, Wish. Het is een Oriëntaalse vanille geur met als topnoten; aardbei, oranjebloesem, kokosnoot en Japanse citroen. Wish is een rijke en sensuele geur die een elegant statement maakt. Dit is de perfecte geur voor de zomer!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten