Laatste nieuws: Shawn Mendes geeft een update na gecancelde tour

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

De leukste Kerstcadeau's

Kerst staat weer bijna voor de deur en dat betekent voor sommige ze dat er cadeautjes onder de boom liggen of dat er een kerstspel gedaan wordt. Wij hebben een aantal leuke cadeautjes voor je op een rij, mocht je niet weten wat je wil hebben of wat je kan geven! De links staan bij de foto, dus je kan ze gemakkelijk shoppen!

‘Burn After Writing’ is een enorm populair boek. Beantwoord de vragen die erin staan en vervolgens kan je het boek in brand steken als je er klaar mee bent. Vind je het zonde om in boeken te schrijven en ze daarna in brand te zetten? Dan is ‘Veborgen’ misschien wel een leuk boek: een spannende tiener-thriller.

Deze camera is super leuk, omdat hij gelijk de foto’s afdrukt. De lichtjes passen er goed bij want daar kan je dan je foto’s aan ophangen! Een selfie ring is heel handig als je digitaal je foto’s wil. Zo heb je altijd goed licht en kun je de perfecte selfies maken.

Lekker ruiken is nooit een straf! Een douchegel geven of krijgen is altijd leuk en komt altijd goed van pas. Een luchtje is ook altijd lekker. Dit is wel een iets duurder cadeau, maar misschien kan je het wel aan iemand speciaal geven.

De volledige Harry Potter DVD box is iets wat je zeker moet hebben als Harry Potter fan. De popcorn machine past er helemaal bij. Trek je happy socks aan en jij hebt ook tijdens deze film marathon geen last van koude voeten. Zo heb je alles voor de perfecte film marathon!

Nu we met corona allemaal meer binnen zitten, is het de ultieme tijd om spelletjes te gaan doen. Begin van het jaar waren puzzeles helemaal een hit. Maar misschien is het leuker om eens met je familie een spelletje te doen! Dit zijn onze favoriete spelletjes!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten