Laatste nieuws: Aimee Lou Wood over haar leven na ‘Sex Education’!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

De leukste kerst outfits

De kerstdagen komen er weer aan en dat betekend dat het weer tijd is om leuke outfits te shoppen! Of je nu thuis zit of toch met een groepje van het toegestaande aantal mensen bij elkaar zit, wij hebben een aantal super toffe outfits op een rijtje gezet.

Christmas sweaters kunnen niet missen. Of je nu thuis zit of toch met een aantal mensen bij elkaar zit, deze truien kunnen niet ontbreken. Je kunt ze stylen met een lekkere chill broek als je niet van plan bent om de deur uit te gaan. Anders kun je hem ook leuk stylen met een leuke spijker of leren broek! Welke Christmas sweater ga jij rocken?

Of wil jij een meer classy look? Je kunt bijvoorbeeld dit leuke jurkje aantrekken. Hij is super leuk te stijlen met een paar oorbellen en een stel hakken. Je kunt hem ook wat stoerder maken door een paar laarsjes eronder aan te trekken.

Wil je helemaal voor een look gaan met laarsjes? Dan is deze outfit helemaal perfect. Met Dr. Martens eronder rock jij deze kerst de beste outfit.

Een classy look kan ook onderstaande jurk zijn. Met de speldjes ernaast kun je je haar leuk opsteken! Krul in je haar en je classy look is compleet. Helmaal feestelijk voor de feest dagen.

Ben je niet zo van de jurkjes? Dan hebben we ook een aantal leuke tops en accessoires die je goed kan dragen tijdens de kerst en eventueel daarna ook nog. Onderstaande blouse staat super leuk om een broek met daaronder laarsjes. Door een ketting als accessoire te gebruiken, staat het dubbel zo leuk!

Een lekker warm shirt voor tijdens de feestdagen. Deze kan gedragen worden op een rok, maar ook op een broek. Dit is een basic item dat je leuk kan stylen door deze ketting erbij te dragen. Kettingen met ronde bedeltjes worden op dit moment super veel gedragen.

Een blouse met sterren staat super leuk om een broek. Doordat deze blouse al erg druk is, zijn er niet veel accessoires nodig. Deze leuke oorbellen zijn erg simpel en gaan goed bij de blouse!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten