Laatste nieuws: Nieuw seizoen 'Bridgerton' komt deze week!

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

De leukste kersttradities om de feestdagen nog leuker te maken!

Als je kerst hoort denk je automatisch aan familie en gezelligheid. Veel mensen hebben dan ook hun vaste kersttradities met hun gezin. De een gaat gourmetten en de ander speelt gezellig een spel. Wij hebben de leukste kersttradities op een rijtje gezet die jij vanaf dit jaar kan doen met jouw familie!

Kerst wrappers

Kerst wrappers als traditie zijn makkelijk en kunnen ook nog eens goedkoop zijn. Leg ze op de bordjes en maak ze voor het eten open. Je kan ze bij de action kopen met een quote en een papieren hoedje erin. Bij de Hallmark hebben ze wrappers met chocolade erin. De Bijenkorf verkoopt de wrappers zelfs met parfum erin. Je kan het zo luxe of grappig maken als je zelf wilt.

Gingerbread house

Super cliché, maar hoe schattig zijn de gingerbread houses? Je kan ze zelf maken met je familie op kerstochtend in jullie comfortabele pyjama’s. Drink er een warme chocolade melk bij voor een optimaal kerst gevoel.

Een vaste film

Terwijl je de ginger bread houses aan het maken bent kun je een grappige of slechte kerstfilm kijken. Zo heb je iets leuks op de achtergrond staan en hoor je even niet dezelfde kerst playlist die je al de hele maand hoort. Echt kerst klassiekers zijn; Home Alone, Bad Santa of A Christmas Carole.

Ugly Christmas sweater competitie

Ben jij de make-upjes en mooie kleding even zat? Trek samen met je familie of vrienden de lelijkste kerst trui die je in huis hebt uit de kast en doe hem aan! Of ga all out en koop elk jaar een nieuwe outfit. Degene die de lelijkste trui heeft wint en mag misschien wel een extra kerst cadeautje onder de boom uitpakken. Of krijgt een voordeel bij jullie lievelings kerst spel.

Een advocaatje met slagroom

Wat is er nou beter dan je even opwarmen tijdens de koude kerst dagen? Een advocaatje met slagroom helpt je hierbij! En je maakt je opa en oma erg blij met dit lekkere ouderwetse toetje!

Nu heb jij sowieso een paar nieuwe tradities erbij voor deze kerstdagen! Geniet van deze dagen samen met je familie of vrienden.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten