Laatste nieuws: Jaimie Vaes vertelt over gebruik fillers

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

De leukste sneakers onder de 100 euro!

Coole sneakers maken je outfit helemaal af! Maar een zoektocht naar een paar leuke schoenen, die ook nog eens betaalbaar zijn, is helaas best moeilijk. Wij hebben voor jou de leukste sneakers onder de 100 euro op een rijtje gezet!

#1 Converse Chuck Taylor All Star

De echte klassieker die we stiekem allemaal leuk vinden… Converse All Stars! Misschien heb je deze schoenen al wel in je schoenenkast, misschien ook niet. Ze zijn in ieder geval altijd in de mode! Vroeger liepen je ouders namelijk ook al op deze schoenen, ze zijn dus ook nog eens vintage. Een groot pluspunt is dat ze maar 74,95 euro zijn! Kortom, een echte must-have in je schoenencollectie!

#2 Reebok Club C 85

Een leuke, witte sneaker die overal bijpast. Die zijn altijd leuk voor in je schoenenkast! Deze Reebok Club C 85 is een schoen die we steeds vaker voorbij zien komen. Het is een leren schoen die biedt voor ondersteuning. Het heeft een vintagelook maar toch een sportieve uitstraling. Deze sneaker is zeker weten een favoriet! En hij is maar 80 euro!

#3 Vans Old Skool High

Deze sneakers waren een paar jaar geleden helemaal in! Toch lopen er veel mensen nog steeds met deze sneakers. Ook zijn ze weer van uit de oude tijd, want deze schoenen werden in de 90’s veel gedragen. En deze kan je nog steeds krijgen voor ene leuk prijsje, namelijk maar 90 euro!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten