Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Deze 4 bikinitrends van 2023 moet je in je kast hebben liggen!

Het is weer bijna zo ver, de zomer is weer in zicht! We hebben de afgelopen jaren vele bikinitrends voorbij zien komen. Maar wat zijn dé bikini trends van 2023? Hier hebben we een top 4 met de sites waarop deze bikini’s te vinden zijn! Klik op de Boohoo afbeeldingen om de bikini’s te bekijken!

  1. Glitter

Glitter en shinen is niet alleen voor chique afspraakjes. Ook kan je er in shinen in de zomer! De glitter bikini’s zijn een hele trend dit jaar. Hierin hebben de Kourtney en Khloé Kardashan ook al in gespot. Op Boohoo is er een opvallende gespot. Een roze glitter bikini met een hart in het midden. Hoe cute! Zo kan jij schitteren op het strand en in de zee!

Klik hier om deze bikini te bekijken in de webshop!

2. Cut-out

Dit is zeker een klassieker. Dit zagen we vorig jaar verschillende celebs dragen, bijvoorbeeld Kylie Jenner. Deze trend komt in 2023 weer helemaal terug. Je kan het met deze trend zo gek maken als je wil. Een badpak met een cut-out bij je buik, of zoveel cut- outs als je wilt waardoor het wel een bikini lijkt. De cut- out badpak van Boohoo is precies een voorbeeld hiervan. Hier heb je hem in het zwart met twee cut-outs onder de borst en op de buik. Dit badpak bestaat zelfs uit 85% gerecyclede polyester.

Klik hier om deze bikini te bekijken in de webshop!

3. Retro

Ook komen de Retro bikini’s zeker terug. In alle kleuren en patronen zijn ze te verkrijgen. Ze zijn kleurrijk speels en heel divers. Ook hebben we onder andere Kylie en Lizzo in de bikini’s gespot. Op Boohoo zijn er vele kleuren beschikbaar. Zoals deze met diverse kleuren en een leuke print.

Klik hier om de bikini te bekijken op de webshop!

4. Neon

Als laatst hebben we, zeker niet te missen, de neon bikini’s. Het lijkt wel alsof deze nooit uit de mode gaan. In 2023 zijn deze zeker weer te verwachten. Hier zie je vaak genoeg de celebs in rond lopen. Denk aan Kylie Jenner. Je hebt ze in alle kleuren. Op Boohoo gaan de neon oranje, groene en blauwe erg hard. Zeker een trend die je niet wil missen!

Klik hier om de bikini te bekijken op de webshop!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten