Laatste nieuws: Optreden Boef verstoord door vechtpartij

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

Deze celebs heten anders dan jij denkt

Je kunt er vast enorm veel; celebs. Selena Gomez, Billie Eilish, Shawn Mendes. Ze zijn niet meer uit deze maatschappij weg te denken. Maar sommige namen zijn zo goed in je brein geprogrammeerd dat je bijna vergeet dat sommige artiestennamen niet hun echte namen zijn. Wist je al van deze?

#1. Katy Perry

Katy Perry heet eigenlijk Katheryn Elizabeth Hudson.

#2. Miley Cyrus

En ook Miley is niet geboren met deze naam. Toen Miley klein was noemde haar familie haar ‘Smiley’ omdat ze zo vaak lachte. Toen Miley begon met zingen veranderde ze die bijnaam in Miley, en zo is haar artiestennaam ontstaan.

#3. Lucy Hale

Je had het misschien niet verwacht, maar de Lucy Hale die je hoogstwaarschijnlijk kent van haar rol in Pretty Little Liars, heet eigenlijk Karen Lucille Hale.

#4. Bruno Mars

Deze te gekke artiest heet ook anders dan je zou denken. Zijn echte naam is namelijk niks anders dan: Peter Gene Hernandez. 

#5. Charlie XCX

Nog zo’n hotte chick waar je het niet van verwacht is Charli XCX. Zij verandert haar echte naam; Charlotte Emma Aitchison, in iets anders als ze op het podium staat.

#6. Nina Dobrev

Deze stoere chick ken je vast van haar rol in de Netflix show Vampire Diaries. Nina gaat door het leven als Nikolina Konstantinova Dobreva.

#7. Gigi Haid

Hoewel iedereen Gigi als Gigi kent, heet deze celeb eigenlijk ‘gewoon’ Jelena Hadid. Heel different dus!

#8. Snoop Dogg

Ook veel rappers houden de schijn goed op. Rapper Snoop Dogg heet bijvoorbeeld stiekem Cordazer Calvin Boradus. Had je dat verwacht?!

#9. Rihanna

Ze is al een hele tijd hot en happening, en heeft haar grootste piek misschien wel al gehad. Maar dat betekent niet dat we Robyn vergeten zijn. Want ja, dat is haar échte naam. Robyn Rihanna Fenty om precies te zijn.

#10. Eminem

Another rapper die je anders kent dan hoe hij in werkelijkheid heet. Eminem heet namelijk gewoon Marshall Bruce Mathers II. Klinkt minder vet dan zijn artiestennaam right?!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten