Laatste nieuws: Pretty Little Liars acteurs houden reünie!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Deze profielen kom je altijd tegen op Tinder!

Het is misschien wel één van de bekendste dating apps, Tinder! Op het platform wordt veel geswiped en zo zijn er al heel wat mooie koppels ontstaan. In je zoektocht naar de liefde heb je waarschijnlijk al heel wat accounts voorbij zien komen. Zo kom je vaak ook opmerkelijke types tegen. Vandaag zetten wij zes jongens voor je op een rij, die je vast al eens beoordeeld hebt met een swipe naar links of rechts!

1. De zoektocht

Allemaal leuk en aardig al die gezellige foto’s met zijn vrienden, maar om wie gaat het nou eigenlijk? Het zijn de mysterieuze profielen, waar vaak niet helemaal duidelijk is om welke knappe kop het nou gaat. Je kan natuurlijk altijd een gokje wagen en mocht het dan toch verkeerd uitpakken. Dan weet je wel alvast hoe zijn vrienden eruit zien ?

2. De travel-addict

Deze jongens hebben hun profiel vol staan met plaatjes op de meest bijzondere plekken. Op zijn surfplank in Hawaii, met zijn korte broekje midden in de jungle of de welbekende strand foto. Hou je ook van een avontuur en staat jouw bucketlist nog vol wilde plannen? Dan kan een swipe naar rechts zeker geen kwaad!

3. Here for a good time

Maar niet voor een langere tijd! Nee, deze jongens zijn helaas niet opzoek naar hun toekomstige bruid. Gelukkig is dit type vaak makkelijk te herkennen. Profielfoto zonder shirt, geen gezicht in beeld en is vaak recht door zee wat betreft zijn intenties. Deze type profielen willen maar één ding, seks. Voor hun is de ideale eerste date ‘’Netflix and chill’’. Ga voorzichtig te werk met dit soort profielen. Omdat je vaak geen gezicht ziet, weet je niet wie er echt achter dit profiel schuilt. Je kunt ze daarom het beste vermijden, swipe naar links!

4. De fitboy

Deze jongens zijn 24/7 in de sportschool te vinden en dat laten ze duidelijk op hun account zien. Toch zijn ook deze type mannen toe aan een vrouw die ze hier doorheen sleept en misschien ook wel van een healthy lifestyle houdt. Herken je jezelf hierin, waag dan zeker een poging. Misschien staan jullie binnenkort wel samen gewichten te tillen!

5. De dierenvriend

Knuffelend met zijn nieuwe hond of kat staat hij op de foto. Ja, daar hebben we er weer één, een echte animal lover. Zolang de foto’s met gevangen vissen worden vermeden, werkt dit erg goed op meiden. Want zeg nou eens eerlijk, die schattige diertjes verdienen wel een swipe naar rechts toch?

6. De leugenaar

Helaas, zijn er ook veel nep profielen die zich een stuk anders voordoen dan dat ze zijn. En dan hebben we ook nog jongens die verdwaald zijn en eerder thuis horen op Second Love. Ze liegen over hun relatiestatus, leeftijd en uiterlijk. Wees dus altijd voorzichtig met elk profiel en ga eerst een keertje met elkaar video bellen, voordat je besluit om af te spreken.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten