Laatste nieuws: Taylor Swift mogelijk in nieuwe deadpool film

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

In de spotlight: AURORA

De wekelijkse rubriek waarin wij jou kennis gaan laten maken met een artiest die je waarschijnlijk nog niet kent. Deze week is dat AURORA. 

Aurora Aksnes is een 22 jarige zangeres uit Noorwegen. Ze maakt muziek in de genres elektropop, indiepop en synthpop. 

Haar debuut single kwam uit in 2014. Ze is dus al vijf jaar bezig met het maken van muziek. Inmiddels heeft ze 1,1k abonnees op YouTube, 1,8 miljoen luisteraars per maand en een derde album op komst. 

‘AURORA’ kan voor verschillende dingen staan, zoals de latijnse benaming van het ‘poollicht’, maar het is toch écht haar echte naam. Aurora staat naast haar exentrieke naam ook bekend om haar daarbij passende uiterlijk. Op onze redactie werd zelfs al door Thomas (KORTHOM) gegrapt dat haar kapper halverwege gestorven zou zijn. Wat vind jij van haar kapsel?

Even los van haar appearance, het gaat hier natuurlijk om de muziek. AURORA wil met haar muziek graag mensen inspireren. De liedjes van AURORA zijn in verschillende series en films te horen. Zo hoorde je Murder song (5,4,3,2,1) onder andere in Teen Wolf, The Flash en in de trailer van Dumbo. 

AURORA trad afgelopen zomer op in Nederland op het festival Down the Rabbit Hole en ze trad op in België op het festival Rock Werchter.

Welke onbekende artiest moeten we volgens jou volgende week in de spotlight zetten? Laat het ons hier beneden weten!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten