Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Deze TikTokkers moet je volgen voor de beste fashion tips

Je kast ligt bom vol met kleren, maar toch weet je niet wat je aan moet. Herkenbaar? Deze TikTokkers kunnen je verder helpen! Video’s van verschillende outfits, tips hoe je je kleding het beste combineert en talloze unboxings. Deze meiden hebben er verstand van en helpen jou weer een stapje verder. Wij zetten vandaag de fashion queens voor je op een rij.

1. @theofficialzara

De Nederlandse Zaar Goedemans is niet bang om haar eigen stijl met haar volgers te delen. Ze heeft ruim 120.000 volgers op TikTok en plaatst dagelijks content waarin ze onder andere haar outfits filmt. De 17-jarige inspireert veel meiden met haar video’s, dus tijd om snel op die volg button te drukken!

2.  @inthesejeans

Erin weet precies hoe je elke dag weer goed voor de dag komt. Met haar trendy outfits geeft ze je elke dag weer nieuwe inspiratie. Op TikTok maakt ze elke dag weer nieuwe video’s over haar favoriete kledingwinkels, items en trends. De fashionista heeft ook een tweede account op Instagram, @astyleset , waar ze verschillende setjes kleding laat zien ter inspiratie. Deze kun je ook op haar website www.astyleset.com vinden. Het is duidelijk dat deze meid er veel verstand van heeft, dus waar wacht je nog op? Follow!

3. @millanef

De Duitse Millane is altijd vrolijk en weet precies hoe je items leuk kan combineren. Op TikTok maakt ze vaak video’s waarin ze verschillende outfits laat zien. Ook voor make-up kun je bij de TikTokker terecht. Met 2,6 miljoen volgers weet Millane wel waar ze mee bezig is. En ook op Instagram heeft ze veel succes en kun je bij haar terecht voor genoeg fashion inspiratie.

4. @karsenkimball

De 21-jarige Karsen Kimball heeft haar eigen stijl en daar is ze trots op. Vooral de video’s waarin ze zich kleed als emoji’s bevielen goed bij haar volgers. Daarnaast deelt ze vaak unboxings met haar ruim 200.000 volgers en ook zij laat dagelijks verschillende outfits zien ter inspiratie. Ook heeft ze een account op Instagram, @shopkarsenkimball , hier deelt ze waar haar outfits vandaan komen. Shoppen is daardoor nog nooit zo makkelijk geweest! Bekijk dus snel haar accounts voor genoeg inspiratie.

5. @thenavarose

De Amerikaanse Nava Rose heeft een bijzondere kledingstijl die ze graag met haar 5 miljoen volgers deelt. Ze maakt vaak ‘’how to style’’ video’s waarin ze kleding items aantrekt die vaak moeilijk te combineren zijn. Op Instagram deelt de influencers ook veel kiekjes van haar outfits.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten