Laatste nieuws: Camila Cabello dropt nummer en videoclip

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Dit zijn de modekleuren voor deze zomer

Tijdens de zomer zien we vooral veel felle positieve kleuren terugkomen. We love it! Maar tegenwoordig is er zoveel. Wat zijn nou precies de modekleuren en hoe combineer je deze? Vandaag nemen we de favoriete met je door. Tijd om te stralen in deze opvallende mooie kleuren!

1. Pink

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen, maar roze is de kleur van deze zomer. Zo kan de roze Zara blouse in je kledingkast niet meer ontbreken, maar vind je ook de leukste bikini’s in de kleur roze. Of wat dacht je van een fel gekleurd pak? Wij zijn er dol op! En het leuke is, is dat je voor verschillende tinten kunt gaan. Zo loopt niet iedereen er hetzelfde bij. Ga voor een jurkje met een pastel roze kleurtje of koop je favoriete hakken in die mooie donkerroze kleur.

2. Appeltjesgroen

De frisse kleur groen is al een tijdje favoriet. Je kunt de tint op allerlei manieren laten terugkomen. Denk aan een leuke handtas of gewoon een heel pak. Ook is er natuurlijk genoeg badkleding in deze kleur. De kleur heeft een positieve vrolijke uitstraling en maakt je outfit net wat meer af!

3. Pastel geel

Pastelkleuren zijn natuurlijk hot tijdens de zomerdagen, maar als we dan toch een favoriet mogen kiezen is dat op dit moment 100% geel. Het geeft je look een schattige uitstraling en je kunt het met veel andere kleuren combineren. Ben je niet zo’n fan van de zachte kleuren? Mosterdgeel is een stuk donkerder, maar ook erg trendy!

4. Koel blauw

Natuurlijk kan blauw niet ontbreken aan dit rijtje. Een donkere blauwe kleur geeft je outfit een chiquere uitstraling. Maar ook van koel blauw zijn we enorm fan. De kleur komt steeds vaker terug. Je ziet het voorbij komen in de leukste jurkjes, maar ook in accessoires kun je de mooie kleur verwerken. Voor wat ga jij?

Natuurlijk zijn er nog zat andere kleurtjes waarmee jij kunt stralen deze zomer. Wat dacht je bijvoorbeeld van simpel wit? Of beige? Wij zijn er dol op!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten