Laatste nieuws: Shawn Mendes geeft een update na gecancelde tour

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Dingen die je moet weten voordat je aan een trio begint

Vind jij het tijd om je seksleven iets spannender te maken en is het misschien eens tijd om uit je comfort zone gaan? Denk dan na over het doen van een trio! Een trio kan een hele leuke ervaring zijn, als je het maar wel op de juiste manier doet.. In dit artikel geven wij jou tips waar je over na kunt denken voordat je aan je trio begint.

Communicatie

Voordat je aan dit avontuur begint is het belangrijk om te bespreken hoe open jullie erin gaan zijn naar de buitenwereld toe. Voeg je een derde persoon toe aan een leuke avond met jou en je partner en willen jullie liever dat dit iets tussen jullie blijft, zegt dit dan van te voren. Zo voorkom je vervelende roddels en ongemakkelijkheid achteraf. Geef tijdens dit gesprek ook vooral je grenzen aan voor tijdens de trio.

Niet buiten sluiten

Niets is vervelender als iemand die wordt buitengesloten en dit geldt natuurlijk ook op het moment wanneer je een trio hebt. Zorg ervoor dat je ieder persoon even veel aandacht geeft ook al kan dit natuurlijk soms best lastig zijn.

Doe het.. VEILIG

Ja, uiteraard moet je ook tijdens je trio erop letten dat je beschermt bent tegen soa’s. Zo zou je er dus ook op moeten letten dat er ondertussen wordt geswitcht van condoom wanneer je switcht van partner. Het is een beetje een gedoetje maar wel onwijs belangrijk, wees niet te gemakzuchtig.

Tot slot is het natuurlijk belangrijk dat je er lekker van geniet. Denk, praat, bespreek en geniet!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten