Laatste nieuws: Ferry Doedens heeft een nieuwe vriend

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Dit moet er in je strandtas zitten

Het is volop zomer dat betekent dat we weer lekker naar het strand kunnen gaan! Voor een dagje op het strand is het altijd extra fijn als je hier goed op bent voorbereid. De voorpret bestaat natuurlijk ook uit het inpakken van je favoriete strandtas. Maar wat zit er allemaal in je strandtas? In dit artikel geven wij tips voor essentials die je sowieso moet meenemen!

Strandlaken

Dit spreekt uiteraard wel een beetje voor zich. Je moet natuurlijk een comfortabele zitplaats hebben. In plaats van dat je een handdoek meeneemt geven wij als tip om in plaats daarvan een super leuk en fancy laken te kopen. Dit zit daarnaast ook nog veel comfortabeler en je hebt meer ruimte voor als iemand je wilt joinen!

Waterfles

Met dit warme weer moet je natuurlijk wel gehydrateerd blijven! Neem dus een zo’n groot mogelijke waterfles mee zodat je de hele dag door water kunt blijven drinken, dit is super belangrijk.

Zonnebril

Dit is natuurlijk een goed excuus om een super hippe nieuwe zonnebril te kunnen kopen. Een zonnebril is daarnaast ook belangrijk en zeker een essential voor op het strand als het zonnetje schijnt.

Zonnebrand

Zonnebrand is absoluut een van de belangrijkste dingen om op een zomerse dag mee te nemen. De zon is namelijk onwijs schadelijk voor je huid en die moet je goed hiertegen beschermen.

Opblaasdier

Deze essential is eigenlijk een leuk extraatje. Want met een opblaasdier kun je natuurlijk de perfecte foto maken voor je Instagram. Daarnaast kun je er natuurlijk ook lekker op chillen in het water.

Boek

Je moet natuurlijk naast alle essentials ook een activiteit hebben wat je kunt doen op het strand. Lezen is hiervoor de ideale activiteit, je telefoon scherm kun je namelijk vaak lastig bekijken door de zon. Om iets van papier bij je te hebben wat je kunt lezen zoals een magazine of een boek is hiervoor een perfecte oplossing.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten