Laatste nieuws: Jake Paul ontkent aanranding

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Dit zijn de leukste drive-ins in Nederland

Sinds de eerste lockdown is het een hit, met de auto je eten ophalen. Bedrijven proberen op de meest originele manieren klanten te trekken. In de rij word je vaak al verrast met de uitstraling en dan heb je het eten nog niet eens gezien. Het is ons favoriete nieuwe uitje en daarom zetten wij hier de leukste voor je op een rij.

1. Drive-thru Holleywood Café Rotterdam. Voor milkshakes, wafels, burgers, hotdogs en nog veel meer fastfood ben je hier aan het juiste adres. Na een tijdelijke stop, vanwege de drukte, is het café weer open. Hun nieuwe systeem zorgt ervoor dat jij nog sneller aan je eten komt. En dat allemaal in Holleywood stijl, tijd voor een nieuwe Instagramfoto!

2. Vanuit de auto een film bekijken met een heerlijke zak popcorn. Dat kan bij Cinema A4 drive-in in Roelofarendsveen. Hier kan je niet alleen kiezen uit allerlei lekkernijen, je bekijkt ook een film op een groot scherm. Geniet van oude klassiekers zoals Mamma Mia en Grease. Of kies voor meer recente films zoals Passengers en Disney film Frozen ll. In verband met de lockdown is de bioscoop tijdelijk gesloten, maar je kunt nu alvast kaartjes reserveren voor in maart. Voor welke film kies jij?

3. Grillrestaurant Roadhouse in Arnhem heeft zijn terrein omgetoverd tot een Amerikaanse drive-in. De gele schoolbus, hamburgers en milkshakes kunnen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Met een QR-code kun je vanuit je auto gemakkelijk bestellen. Smullen maar!

4. Bij Ribhouse Robin Hood in Drouwen droom je even weg naar de Middeleeuwen. Ridders, jonkvrouwen en heerlijke steaks! Je rijdt niet alleen met je auto door deze sfeer heen, het eten is er ook helemaal op aangepast. De geschiedenis les kun je overslaan!

Naast onze top vier zijn er nog genoeg andere drive-thru’s die je kunt bezoeken. Wat is jouw favoriet? Laat het ons hieronder weten!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten