Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Duurzaam shoppen: zo doe je dat!

Duurzaam shoppen. Het is niet alleen helemaal hot maar ook nog eens stukken beter voor de wereld. De mode-industrie is namelijk op olie na de meest vervuilende industrie op de wereld!

#1 Thrift shopping
Tweedehands kleding shoppen in niet alleen goed het milieu , maar ook voor je portemonnee! In tweedehands winkels kun je de perfecte 90’s outfit scoren zonder er al te veel voor te betalen. Ook ben je origineel want er is waarschijnlijk niemand anders die hetzelfde als jou aanheeft. 

#2 Duik in je kast
Neem eens een duik in je kast. Het kan best zo zijn dat er onderin iets verstopt zit waarvan je helemaal vergeten was dat je het had. Op deze manier kun je je eigen kleding hergebruiken. Zelfs in de kast van je vader of opa vind je misschien wel de perfecte oversized blouse of t-shirt. 

#3 Doe het zelf
Je kunt natuurlijk ook je van eigen kleding iets nieuws maken! Verzamel al je oude kleding en maak van de stoffen bijvoorbeeld een tas of rokje. Er staan duizenden tutorials op YouTube over hoe je zoiets doet. Vind je een tweedehands shirt maar is die veel te groot? Knip ‘m af rond je navel. Nu heb je een crop-top!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten