Laatste nieuws: Ferry Doedens heeft een nieuwe vriend

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Flawless style ideas voor je wandeldate

Tijdens Corona is op date gaan niet makkelijk. Wandelen is sinds maart vorig jaar dan ook erg populair geworden. Met je date door het bos of park wandelen is een van de weinige coronaproof opties. Maar wat kan je in vredesnaam aan?! Je wilt het natuurlijk niet koud krijgen, maar er wel flawless uit zien. Wij helpen je een handje!

Een puffer jacket is in 2020 maar ook 2021 helemaal hot. Als het koud is kun je er een lekker warme trui onder kwijt en anders is een longsleeve ook een goede optie. Deze bruine North Face puffer is helaas heel lastig te vinden. En als je ‘m vindt: hold on to it!
Another day; another puffer. Deze kleur puffer is een stuk makkelijker te bemachtigen op sites als Asos en Nakd. Een beigebroek met een fluffy tas maakt deze look helemaal af.
Ook deze baseball jacket heb je onmogelijk kunnen missen. Op TikTok komt ie vaak langs gerold. Deze jasjes spot je op onder andere Aliexpress en Amazon. Ook heb je een grote kans zo’n lekker jack te vinden op Asos. Als je de juist vindt zie je er niet alleen hot uit maar heb je het ook nog eens heerlijk warm.
Naast Puffers, bombers en baseball jackets is een spijkerjas ook altijd een goede keus. Als het fris is buiten kun je er altijd een vest onder doen. Een tip van de sluier? Een goedkoop blauw of zwart vest met capuchon vind je voor €7 bij de Zeeman!
Vind je je outfit te saai? Gebruik een kleurrijke of juist donkere muts om je look af te maken. Het is niet alleen heerlijk warm maar ook nog eens stylish. Bad hairday? Problem solved!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten