Laatste nieuws: Fan WDW breekt in bij Daniel Seavey

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Dyson dupes

We willen allemaal ons haar zo mooi mogelijk krijgen, maar dat is niet makkelijk. Veel influencers hebben de ‘Dyson Airwrap’ waar zij dagelijks hun haar meedoen. Hier zit helaas wel een prijskaartje van €499,- aan vast. Dit is natuurlijk ontzettend duur en daarom hebben wij voor jou een aantal dupes van de ‘Dyson Airwrap’ op een rijtje gezet.

Trendy Airstyler

Deze föhn lijkt sprekend op de echte Dyson Airwrap, maar dan wel een stuk goedkoper. Alle opzetstukjes zitten ook bij deze styler: föhn, stijl föhn, krul föhn, 2 x krul opzetstukken, hittebestendige handschoen, haarolie en 2 haarclips. Kortom een echte must als je het exacte effect wilt van de echte Dyson.

Revlon One Step Hair Dryer 

Als je een föhn naast de Dyson Airwrap voorbij hebt zien komen is het de ‘Revlon One Step Hair Dryer’ wel. Deze goede föhnborstel geeft je haar een volumineus effect en lijkt het alsof je net van de kapper komt. Wederom een echte favoriet!

Philips Essential Care 

Dit apparaat heeft meerdere functies en ook diverse opzetstukken. Het heeft een platte borstel die je haar stijlen thuis veel gemakkelijker maakt en ronde borstels om je haar te krullen. Hij is ook ontworpen voor ieder haartype dus een echte topper!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten