Laatste nieuws: Kritiek op R.E.M. Beauty

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

De 4 beste kapsels voor dun haar

Heb jij dun haar en baal je daar van? Don’t! Er zijn mega veel leuke coups die je met dun haar voor elkaar krijgt. We hebben er speciaal voor jou 4 op een rijtje gezet!

Pony

Je wist het misschien niet maar een pony staat extra leuk bij dun haar. Door aan je kapper te vragen om ‘blunt cut bangs‘ weet je zeker dat je extra volume in je haar krijgt na de knipbeurt. Door een volle pony krijgt je haar namelijk een vollere look!

Schouderlengte

De lengte van je haar speelt een grote rol als het gaat om volume. Haar op schouderlengte is perfect voor meiden met dun haar. Hoe langer het haar, hoe meer de dikte benadrukt word. Tip: Vermijd te veel laagjes.

De Lob

De lob, wat is dat? Horen we je denken. Net geen bob, maar waarom niet? Het haar wordt eerst naar een korte lengte geknipt. Vervolgens worden er lichte en lange lagen geknipt in het haar. Daarna verdeel je het haar in een middelscheiding. Maar je haar een beetje messy en wauw, you look stunning.

Een diepe zijscheiding

Dit kapsel is perfect voor girls met dun haar. Dankzij dit kapsel krijg je voor het oog veel meer volume in je haar. Voordat je de kapper begint met knippen is het belangrijk dat je vraagt om een diepe zijscheiding te maken voordat ze met de schaar aan de slag gaat. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten