Laatste nieuws: Fan WDW breekt in bij Daniel Seavey

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Een relatie! Wat nu?

Je bent verliefd en je hebt een relatie met je vriend of vriendin. Een relatie is leuk, maar is soms ook wel spannend. Hoe zorg je dat het vooral leuk blijft en dat die spanningen de deur uit gaan?

Wennen aan elkaar

Ondanks dat jullie misschien al een tijdje samen waren, is er nu pas een label aangehangen. Dat kan veel veranderen, omdat je misschien toch meer druk op jezelf legt. Het is nu namelijk officieel. Belangrijk is dat je gewoon jezelf blijft. De ander is op jou verliefd geworden. Ook heeft het misschien een tijdje nodig om aan de nieuwe situatie te winnen en en aan elkaar. Neem de tijd. Haast is niet nodig. 

Wat vind je fijn?

Bedenk wat je fijn vindt over hoe vaak je elkaar wil zien, wil je alles samen of of je eigen leven houden, wil je al seks hebben of ben je daar nog niet aan toe? Wees duidelijk en respecteer ook de grenzen van je partner. Als je hier met elkaar over communiceert weet je ook waar de ander staat en kunnen er geen miscommunicaties ontstaan.

Leuke dingen

Ga leuken dingen met elkaar doen. Verras elkaar, stuur lieve appjes of posts en heb vooral lol met elkaar. Niets is zo belangrijk als dat je met elkaar kan lachen. 

Lief

Wees lief voor elkaar. Luister naar de ander, geeft complimentjes, vertel waarom je verliefd bent of van elkaar houdt en toon interesse in elkaar. 

Een nieuwe relatie is altijd even spannend, maar samen komen jullie eruit!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten