Laatste nieuws: Jennifer Lopez bijna overleden tijdens opnames!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Eyeliner hacks

Het is misschien één van die meest lastige make-up producten om te gebruiken: eyeliner. Maar ondanks dat het zo lastig is, maakt het vaak net je look af. Wij zetten een paar tips op een rijtje zodat jij goed je eyeliner kan gaan gebruiken!

  • Producten

Als het woord eyeliner wordt gezegd, word er al snel gedacht aan de typische eyeliner. Een soort stift met een punt in de vorm van een potlood. Maar eyeliner kan met zoveel verschillende producten worden opgebracht. Denk aan een echt oogpotlood. Normaal gebruik je deze misschien voor je waterlijn, maar dit kan ook best goed gebruikt worden voor de bovenkant. En ben je wel eens met oogschaduw aan de slag gegaan? Dan wordt je line iets zachter en minder ‘heftig’. Ook heb je net als met wenkbrauw pomade en dip voor eyeliner. Ga eens naar een winkel en zoek uit wat het beste bij jou past!

  • Oefenen

Oefenen, oefenen en oefenen. Eigenlijk is de grootste tip voor een goede eyeliner look toch wel uittesten wat werkt dit zoveel mogelijk uit voeren. Ook NikkieTutorials en James Charles begonnen niet met de perfecte wing! 

  • Washi tape/plakband

Ja, je leest het goed… Voor een goede wing kan washi tape of plakband goed van pas komen! Knip de vorm van je wing uit en plak deze naast je oog(lid) op de plek waar je je lijn wil tekenen. Vul het uitgeknipte stukje vol met eyeliner, haal voorzichtig het plakkertje er af en done! 

  • Bankpas

Ja, ook hier denk je misschien, huh? Maar een bankpas, of elk ander pasje met rechte lijnen, kan worden gebruikt voor een mooie wing. Zet het pasje zo schuin als hoe hoog of laag je de wing wil hebben. Teken het vol aan de bovenkant en klaar! 

  • Haarspeldje

Een haarspeldje, ook wel een bobby pin genoemd, kan ook je reddende engel zijn. Als je de twee uiteinden vol kleurt met eyeliner tot het speldje samen komt, kan je deze zo als een stempel op drukken! 

  • Kwastje 

Gebruik een eyeliner kwast! Als je niet overweg kan met het puntje van je eyeliner, is een kwast misschien wat voor jou. Ga met de kwast over de eyeliner om het product er op te krijgen en zet die wing!

  • Wattenstaafjes

Met een wattenstaafje en wat make-up remover of water kan je wat restjes of foutjes weg halen! Zo hoef je niet je hele wing over nieuw te doen! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten