Laatste nieuws: Vriend Morena is gearresteerd

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Favoriete haarproducten van de redactie

Er zijn ontzettend veel haarproducten en soms is het erg moeilijk om het juiste product te kiezen. Wat zijn onze favoriete haarproducten? Je leest het in dit artikel!

Droogshampoo van Batiste

Batiste droogshampoo heeft een frisse geur. Deze droogshampoo is de perfecte snelle oplossing als je je haar nog niet wil wassen, maar het wel vettig begint te worden. Je haar ziet er schoon uit met meer volume. Het bespaart veel tijd in de ochtend. Je haar wordt opnieuw het leven ingeblazen. Deze droogshampoo is onder andere te koop bij Kruidvat.

Zilvershampoo van Fudge

Door zilvershampoo van Fudge word je haar minder gelig. Daarnaast wordt het haar grondig gereinigd. Deze shampoo bevat Hydraiting Hair Drink Complex, dit is een samenstelling van ingrediënten die het haar supergezond, levendig en glanzend maakt. Deze shampoo is onder andere te verkrijgen bij Etos. 

Garnier Ultimate Blends Hair Food masker

Dit haarmasker beschermt je haar tegen gespleten punten. Dit masker kan gebruikt worden als conditioner nadat je shampoo hebt gebruikt. Je haar wordt er glanzend en zacht van. Daarnaast ruikt het ook nog eens superlekker. Het is geschikt voor beschadigde haartypes. Dit product is onder andere te koop bij Kruidvat. 

Olaplex shampoo

Deze shampoo verbetert je haarstructuur. Het geeft je haar na iedere wasbeurt weer een mooie glans. Het reinigt je haar goed en verminderd de kans op haarbreuk. Het is 100% vegan! Dit product is onder andere te koop bij Bol.com.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten