Laatste nieuws: Releases van vandaag!

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Favoriete skincare producten van de redactie

Er zijn ontzettend veel skincare producten en soms is het erg moeilijk om het juiste product te kiezen. Wat zijn onze favoriete skincare producten? Je leest het in dit artikel!

CeraVe Foaming Facial Cleanser

Het is belangrijk om je gezicht te wassen. Zo verwijder je al het vuil wat zich gedurende dag op jouw huid heeft opgebouwd. Het beste is om je gezicht in de ochtend en in de avond voor het slapen te wassen. 

De CeraVe Foaming Facial Cleanser verandert van een gel in schuim dat vuil, overtollige olie en onzuiverheden verwijdert van je huid. De cleanser kost rond de €7.00.

2% BHA Liquid Exfoliant

Een exfoliant helpt om het natuurlijke proces van je huid weer in balans te brengen. De krachtige vloeistof verwijdert dode huidcellen en gaat puistjes en mee-eters tegen. Let er wel op dat je de exfoliant niet dagelijks gebruikt. Dit kan de huid namelijk beschadigen. Bouw het gebruik op. Begin eerst met enkele keren per week naar een of twee keer per dag. 

De exfoliant van Paula’s Choice is verkrijgbaar vanaf €10.00. Wat aan de prijzige kant, maar het is een goede investering! 

Cetaphil Moisturising Lotion

Het is belangrijk om je huid gehydrateerd te houden. Vooral in de koude wintermaanden kan je huid al sneller wat droger worden. Een moisturizer zorgt ervoor dat je huid niet uitdroogt. Moisturizer breng je twee keer per dag aan. In de ochtend en in de avond. 

De Cetaphil Moisturising Lotion is een goede hydraterende crème. Het bevat geen parfum en is geschikt voor een gevoelige en droge huid. De crème kost rond de €10.00. 

Garnier Ambre Solaire Zonnemelk

Het klinkt misschien een beetje gek, maar het is belangrijk om elke dag zonnebrandcrème te gebruiken, ook in de winter. Wanneer je elke dag zonnecrème gebruikt, zal je later minder bruine vlekken en rimpels krijgen door de zon. Bovendien wordt ook het risico op huidkanker kleiner. Zonnecrème is een stap die je niet kunt missen in jouw skin care routine. 

De zonnecrème breng je aan na je moisturizer. De textuur is niet vet en plakt niet. Ook brengt de crème makkelijk aan en laat geen witte strepen achter. De zonnemelk is al vanaf €4.00 verkrijgbaar. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten