Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Onze favo skincare producten

Er zijn ontzettend veel skincare producten en soms is het erg moeilijk om het juiste product te kiezen. Wat zijn onze favoriete betaalbare skincare producten?

.

.

.

Hema reinigingsmousse #nofilter kost maar €3,50 en maakt je gezicht selfie ready! Die teksten klinken vaak te mooi om waar te zijn, maar deze reinigingsmousse maakt het waar. Het maakt je huid egaal en voelt verfrissend aan. Het vuil en talg wordt verwijdert van de huid, het helpt bij het verminderen en voorkomen van een onzuiverheden en gaat een glimmende huid tegen. Het voordeel is ook dat het erg lang mee gaat. Het is een  veganistisch product.

.

.

.

.

Kruidvat Originals mag ook zeker niet uit ons lijstje ontbreken. Deze wasgel kost maar €2,29 bij Kruidvat! Alles van de Kruidvat Orginals is goed en helpt goed tegen acne. Er zijn verschillende lijnen van, maar onze favoriet is de Tea Tree lijn. Die is het “heftigst” maar helpt goed voor acne en een vette huid!

.

.

.

.

Mask of Magnaminty is ontzettend goed voor je huid. Het reinigt je huid diep. De natuurlijke kleisoorten trekken al het vuilhuid je poriën. Door andere ingrediënten wordt je huid genezen en verwijderd het dode huidcellen. Het masker laat je tien tot vijftien minuten intrekken, voor je het er daarna voorzichtig afspoelt met lauw warm water. Dit masker kun je kopen bij Lush voor €11,00.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten