Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Films voor als je er doorheen zit

Iedereen zit er wel eens doorheen. Dat is helemaal niet erg. Welke films kan je het beste kijken als je er doorheen zit? Een rom-com of een comedy? Wij hebben een paar films voor jou op een rij gezet!

Greatest Showman:

Ben je opzoek naar een comedy- en musicalfilm? Dan is dit de perfecte film voor jou! Je kan lachen en meezingen met de leukste nummers. Het gaat over een arme man die met zijn vrouw een circus begint met mensen die er wat aparter uitzien. De film heeft een boodschap: ‘Je bent mooi zoals je bent!’

Hier zie je de trailer:

Love Rosie:

Heb je zin om een rom-com te kijken? Dan is deze film echt wat voor jou. Het gaat over een hele hechte vriendschap tussen een jongen en een meisje. Ze zoenen een keer, maar ze doen alsof het nooit is gebeurt. De jongen verhuist en ontmoet iemand anders. Maar misschien zijn ze wel mean to be?

Hier zie je de trailer:

The Grinch:

Heb je zin om in de kerstsfeer te komen als je er doorheen zit? Dan kan je de film The Grinch kijken! Het gaat over een monster. Hij is van plan Kerst te verpesten. Uiteindelijk vindt hij de liefde voor Kerst en wil hij Kerst redden.

Hier zie je de trailer:

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten