Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Met deze trucjes meet jij je ringmaat thuis

Ringen zijn één van de leukste accessoires, het is ook helemaal hip tegenwoordig om te schitteren met veel ringen aan je vingers. Maar het blijft lastig om een ring in de goede maat te kopen, vooral als je het online bestelt. Gelukkig hebben wij voor dit probleem een aantal handige huis, tuin en keuken lifehacks!

Trucje 1

Je hebt vast al een ring thuis liggen die goed past. Dit zou ideaal zijn want hierdoor wordt het erg makkelijk, deze ring kun je namelijk zelf op meten. Pak een lineaal en meet de doorsnede van de ring. Dus alleen de binnenkant en niet de rand. En tada! Het aantal millimeter is dan je ring maat.

Trucje 2

Deze huidige ring die je al hebt kun je ook nog op een andere manier opmeten, namelijk door het uitprinten van een ringmaat tabel. Je vindt zo’n tabel op internet en we hebben er hier één ter illustratie. Zo’n tabel print je met schaalgrootte 100% en vervolgens kun je je ring hierop leggen. Hierdoor weet je direct de maat van deze ring, super handig dus!

Trucje 3

Heb je nog geen ring in huis die al perfect past? Dan kun je natuurlijk ook je eigen vinger opmeten. Dit doe je met een touwtje die je om je vinger heen wikkelt. Gebruik een pen om aan te geven waar het touwtje stopt. Lijn dit stukje vervolgens met een liniaal uit zodat je weet hoeveel millimeter dit is. Ook dit is weer een snel en simpel trucje.

Met deze trucjes kun jij dus exact de maat van je ring meten waardoor je snel kunt gaan shoppen voor nieuwe trendy ringen. Succes en have fun!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten