Laatste nieuws: Shawn Mendes geeft een update na gecancelde tour

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Films voor als je wil lachen

Tijdens de lockdown lekker lachen met je familie en vrienden, of misschien wel jouw geliefde!? Wij hebben de 4 leukste comedy films voor jou op een rijtje gezet!

Red Notice:

Deze film mag je absoluut niet missen! Het gaat over een uniek mythisch kunstwerk: het derde gouden ei van Cleopatra. Dit kunstwerk is zoek en niemand weet waar het is. Maar de meesterdief Booth gaat op missie. Natuurlijk gaat dit niet vlekkeloos en wordt hij tegengehouden door de sexy John Hartley (gespeeld door Dwayne Johnson). Plots worden ze buddies en gaan ze samen dit avontuur aan! 

Murder Mystery:

Op een langverwachte reis naar Europa proberen een agent uit New York en zijn vrouw een hele aparte moord op de jacht van een miljardair op te lossen. Dit wordt geen makkie! Ben jij al benieuwd wie de dader is!?

Rush Hour: 

Lee, inspecteur van de Hongkongse politie reist helemaal naar LA, waar de 11-jarige dochter van de Chinese consul werd ontvoerd. Maar hier heeft de FBI helemaal geen zin in! Om een oogje te houden op Lee, wordt agent James Carter ingezet! Gaan deze 2 echte maatjes worden?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten