Laatste nieuws: Taylor Swift mogelijk in nieuwe deadpool film

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Films voor als je wil lachen part 2

#1 Don’t look up

Bij de nieuwste film Adam Mckay ‘Don’t Look Up’ moet je geen typische comedy verwachten! Dr. Randall Mindy ( Leonoardo DiCaprio) en Kate Dibiasky (Jeniffer Lawrence) zijn twee sterrenkundige die onderzoek doen naar sterren (logisch) maar ook kometen. De twee ontdekken een gigantische komeet die rechtstreek op aarde afkomt en de mens heeft 7 maanden om zich hier op voor te bereiden. Een comedy-film met een serieuze ondertoon: chaos, fakenews, corruptie maar ook genoeg humor.

#2 The Adam Project

Was je fan van Red Notice en Ryan Reynolds (zijn we stiekem allemaal)? Dan moet je zeker ‘The Adam Project’ kijken! De gloednieuwe film met Ryan Reynolds, Zoe Saldana en Mark Ruffalo in de hoofdrollen is een actie-comedy geregisseerd door de regisseur van ‘Stranger Things’! Een tijd-reizende piloot werkt samen met zijn jongere zelf en zijn overleden vader om zijn verleden te verwerken en tegelijkertijd de toekomst te redden, spannend!

#3 Hitman’s Wife’s Bodyguard

Nog stééds geen genoeg van Ryan Reynolds? Dan moet je zeker ‘Hitman’s Wife’s Bodyguard’ kijken (met 3 Marvel-acteurs in de hoofdrol)! Bodyguard Michael Bryce, gespeeld door Ryan Reynolds krijgt de opdracht om een crimineel Darius Kincaid, gespeeld door Samuel L. Jackson zijn vrouw Salma Hayek, gespeeld door Sonia Kincaid te beschermen, en dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Met deze 3 acteurs in de hoofdrol kan je sowieso een goede comedy verwachten!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten