Laatste nieuws: Ariana Grande heeft een record behaald!

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Broeken voor lange benen

De perfecte broek vinden in jouw ‘waist’ maat en ‘lenght’ kan erg moeilijk zijn. Vooral als je lange benen hebt wil je een broek die wel nog over je enkels kan gaan. Hier zijn een aantal broeken die perfect zijn voor jouw lange benen!   

BDG Jeans 

BDG Jeans zijn verkrijgbaar bij Urban Outfitters en bij ABOUT YOU! Deze broeken zijn te koop in verschillende W (waist) en L (lenght) maten. Zo koop je een broek die precies aansluit aan jouw taille en (binnen) beenlengte. BDG L maat gaat van 30 tot 34. 

Zalando 

Zalando heeft verschillende soorten broeken van verschillende merken. Als je in Zalando ‘Tall Jeans’ opzoekt verschijnen er allemaal broeken die gemaakt zijn voor lange benen. Ook kan je een prijs selectie maken, zodat je broeken vindt die niet te duur zijn en perfect zijn voor jouw. 

Levis 

Helaas zijn Levis jeans aan de duren kant, maar je kan hun broeken goedkoper kopen in tweedehandswinkels en op Vinted. Vaak zijn er in vintage winkels ook duidelijk aangegeven welke maat de broek is. Levis heeft veel verschillende broek modellen. Elk model heeft verschillende W en L maten. Zo kan jij je favoriete broek goed gaan uitzoeken! 

Tip! 

Sommige winkels hebben een sectie genaamd: ‘tall’. In die sectie worden broeken gekocht voor mensen met lange benen!  

Voor als je online shopt helpt het als je kijkt bij de details hoe lang het model is. Zo kan jij het een beetje vergelijke met jezelf. Anders kun je altijd de ‘size guide’ volgen en alles opmeten.  

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten