Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Hoe kom je tanned de winter door?

Er zijn veel verschillende manieren om de winter door te komen met een ‘summer tan’ zonder je daarvoor op vakantie hoeft te gaan. Je kunt naar de zonnebank of gebruik maken van tanning producten, maar welk producten zijn hier het beste voor? In dit artikel vind je producten waardoor jij de winter tanned doorkomt zonder dat je ons kikkerlandje hoeft te verlaten.

Collistar Magic drops

Dit product ging vorig jaar viral op TikTok, iedereen had het erover. Dit is een bruine vloeistof die je mengt met je dag- of nachtcrème. Het makkelijkste is om dit product te gebruiken voordat je gaat slapen. Smeer wat crème op je hand en voeg daarbij een paar druppels van de Magic Drops toe (je kunt het ook gebruiken zonder de crème voor een beter effect). Zorg ervoor dat je het product goed verdeelt over je hele gezicht en je nek, omdat je niet wakker wil worden met donkere vlekken hier en daar. Zorg er ook voor dat je je handen goed wast na gebruik. Het product heeft 4 uur de tijd nodig om volledig te ontwikkelen. Je wordt wakker met een subtiele tan en een gezonde glow. Het product blijft ongeveer 2 dagen zitten, je kunt het zo vaak opnieuw gebruiken als je wilt. Je kunt deze kopen bij de Douglas voor €30 euro. Als je het product alleen gebruikt voor je gezicht, doe je met een flesje van 30ml ongeveer een jaar. Ook heeft Collistar producten voor het tannen van je hele lichaam.

Kruidvat Tanning

Heb je een speciale gelegenheid en wil je bijvoorbeeld zongebruinde benen of schouders dan is deze collectie perfect. Kruidvat heeft een brede collectie aan goedkope self-tan producten, zoals lotion, mousse en spray. Deze doekjes zijn bij veel mensen favoriet, omdat ze super makkelijk te gebruiken zijn. Deze doekjes koop je al voor €1,50. Als je bijvoorbeeld alleen je gezicht of je benen wil doen heb je aan één doekje genoeg. Het zit in een soort zakje met een doorzichtige vloeistof. Let wel goed op of je het product goed hebt verdeeld, anders krijg je vlekken. De tan werkt binnen een paar uur in en houdt tot ongeveer 3 dagen de kleur. Ook de bodylotion is een echte aanrader. De werking van dit product kun je makkelijk opbouwen. Breng de bodylotion aan en laat het intrekken. Herhaal dit elke dag totdat jij de perfecte kleur gevonden hebt.

Roquebrun

Dit product is vergelijkbaar met de Collistar Magic Drops, ook deze zag je vaak voorbij komen op TikTok. Wederom heeft dit merk meerdere producten, voor je gezicht en lichaam. Het product is doorzichtig, en makkelijk te gebruiken. In tegenstelling tot andere selftan producten voor je lichaam is dit product doorzichtig, waardoor je geen vlekken krijgt in je bed. Bij het aanschaffen van een flesje voor je lichaam kun je een handschoentje kopen, om het product gemakkelijk aan te brengen. Dit handschoentje zorgt ervoor dat je het product gelijkmatig verdeelt. Het gezichtsserum is te koop voor €45 euro en het lichaamsserum voor €59 euro.

Isle Of Paradise

De tanning producten die deze winter viral gaan op TikTok zijn van Isle Of Paradise. Deze producten zijn vergelijkbaar met de Roquebrun en Collistar. Deze zelfbruiner corrigieert de oneffen kleuren in je huid. Groene kleurcorrigerende werkstoffen verwijderen rode tinten en geven de perfecte golden glow. Deze kun je kopen bij de Etos voor €25 euro.

Marc Imbane

Een ander populair tan merk is Marc Imbane, dit merk heeft veel verschillende producten zoals druppels, sprays en mousses. Mousse is makkelijk om aan te brengen omdat je dan precies weet welke plek je geraakt hebt. Een nadeel van de mousse is dat het vlekken afgeeft in je bed. De self tan van Marc Imbane is erg makkelijk te gebruiken en blijft super lang zitten. Je verdeelt het over je hele lichaam met een handschoentje en laat dit de hele nacht intrekken. Zodra je wakker wordt was je het allemaal van je af. Een flesje kost €45 euro.

Goedkopere self tan mousse die veel mensen aanbevelen zijn:

  • St. Moriz €7 euro
  • L’oreal Paris sublime bronzer €10 euro
  • Garnier ambre solair self tan €12 euro
  • Bondi Sands €17 euro
  • Dove tanning mousse €4 euro

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten