Laatste nieuws: Vriend Morena is gearresteerd

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Hoe word je sneller bruin?

Als je deze zomer op vakantie gaat wil je waarschijnlijk met een bruin kleurtje terugkomen. Maar helaas is dit niet altijd de werkelijkheid. Wij hebben voor jou een aantal tips die ervoor zorgen dat jij deze zomer bruin terugkomt van je vakantie!

Scrubben

Geloof ons, scrubben is erg belangrijk als je bruin wilt worden. Met scrubben verwijder je de dode huidcellen zodat je huid ready is om te zonnen. Je zal ook wat mooier en egaler bruin worden.

Jezelf bruin eten

Je eten kan bepalen hoe snel je bruin wordt. Door een aantal groentes te eten zoals wortel en tomaat kan je sneller bruin worden. Deze voedingsmiddelen bevatten veel bétacaroteen, dit is een stofje dat in je lichaam wordt omgezet naar vitamine A. Andere producten die je sneller bruin kleuren zijn paprika, courgette, mango en perzik.

Gebruik zonnebrand

Misschien klinkt het niet zo logisch, maar als je zonnebrand gebruikt wordt je sneller bruin. Als je zonder bescherming de zon in gaat dan is de kans ook erg groot dat je verbrand. Wanneer je zonnebrand gebruikt is het het beste om factor 30 of hoger te gebruiken. Met deze factor ben je goed beschermd tegen de zon maar word je huid nog wel mooi bruin.

Zonnen aan het water

Wanneer je aan het strand ligt merk je misschien wel dat je sneller bruin wordt dan normaal. Dit komt door het water dat de uv-straling reflecteert. Hierdoor zijn er veel meer stralingen waardoor je dus ook veel sneller bruin wordt. Vergeet je alleen niet in te smeren, want aan het water verbrand je ook veel sneller.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten