Laatste nieuws: Jaimie Vaes vertelt over gebruik fillers

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Horoscoop april

Er is weer een nieuwe maand aangebroken. De lente is weer in volle bloei! Hoe zal het gaan met de liefde, je persoonlijke ontwikkeling en je werk? Check het antwoord op al deze vragen in jouw horoscoop!

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Deze maand staat volledig in de liefde voor je familie en vrienden. Organiseer een filmavond met vrienden of hou een bordspelletjes avond met je familie! Hou het rustig en zoek de gezelligheid thuis op.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

April gaat ervoor zorgen dat je anders naar dingen gaat kijken door bepaalde informatie dat je gaat ontvangen. Ook zorgt deze maand ervoor dat als je broers of zussen hebt dat je een betere band met ze kan gaan vormen. Zo niet kan dit richten op buren of kennissen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Deze maand gaat bij jou om je financiën. Ben je aan het sparen voor iets? Zet zeker je inkomen op je spaarrekening deze maand, omdat het goed van pas kan

komen! Daarnaast moet je lief tegen jezelf blijven! De afgelopen tijd had je het erg druk dus wees zeker trots op jezelf voor alles dat je hebt behaald.

Ram (21 maart t/m 19 april)

Ram deze maand gaat jouw succes brengen! Succes kan op allemaal verschillende manieren komen. Zo kan het op werk, school en liefde komen.

De planeten adviseren je om volledig  jezelf te zijn om het succes aan te trekken.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Stier voel je vrij! Geniet van je creatieve vrijheid. Als er iets in de weg staat deze maand kan je met creatieve oplossingen alles goed en snel oplossen. Gebruik die kracht!

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Deze maand ben je lekker druk! Het is belangrijk dat je niet te veel plannen maakt. Ondanks dat er ook veel leuke plannen tussen zitten, is het belangrijk om rust te nemen. Momenten voor jezelf zijn heel erg belangrijk!

Kreeft (22 juni t/m 21 juli)

Al het harde werk van de afgelopen maanden gaat herkend worden deze maand! Niet alleen ga je complimentjes krijgen, ook krijg je waar je hard voor had gewerkt. Goed gedaan!

Leeuw (22 juli t/m 22 augustus)

Deze maand zit vol avonturen voor jou leeuw! Eerst gaat het voelen dat je over je eigen grens gaat, maar snel gaat het allemaal normaal voelen. Je gaat je horizon verbreden! Als het op een gegeven moment allemaal te veel wordt trek je dan terug en kom even tot jezelf.

Maagd (23 augustus t/m 23 september)

Het is tijd om op je dromen te focussen. Het kan zijn dat je twijfelt tussen twee dromen. Deze maand gaat je laten inzien welke droom het beste bij je past. Hoe het ook loopt, je gaat gelukkig zijn met jou besluit.

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Weegschaal, het is tijd om ‘closer’ te worden met je partner! Als je nog niet in een relatie zit dan is er een kans op een nieuwe liefde! Leer de persoon goed kennen en wees eerlijk over jezelf.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Geen stress! Deze maand ziet er misschien eerst erg druk uit, maar alles gaat gemakkelijk in zijn plek vallen. Doe wat je kan doen en overwerk jezelf niet!

Boogschutter (23 november t/m 21 december)

Boogschutter wees niet bang om deze maand op te vallen. Laat jezelf zien aan de wereld! April gaat veel romantiek je kant op sturen. Laat die complimentjes maar komen!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten