Laatste nieuws: Film van Teen Wolf

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Horoscoop juni

De vakantie komt eraan en dat betekent dat er weer veel nieuwe, maar vooral mooie dingen op jouw pad gaan komen. Maar wat precies? Zouden de voorspellingen net zo zonnig zijn als het weer? Wij nemen het vandaag met je door!

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Tijd voor feestjes, gezelligheid en ontspanning! De afgelopen maanden heb jij veel stress ervaren en spookten er veel vragen door je hoofd. Het is tijd om dit los te laten. Ga genieten van het heerlijke zonnetje! Langzamerhand zullen de puzzelstukjes op hun plaats vallen en komen er veel mooie kansen op jouw pad. Enjoy!

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Eigenlijk ging alles helemaal volgens plan en kan jij niet wachten op een fantastische zomer. En terecht, want het wordt amazing! Wel zal je deze maand je nog even moeten focussen op belangrijke dingen. Gaat alles wel goed op school of op je werk? No worries, nog even de laatste loodjes en ook jij kunt gaan genieten van de lange zomerse dagen!

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Jij zit even wat minder lekker in je vel en dat is helemaal oké! Omring jezelf met vrienden en familie, want de support kun je wel gebruiken. Wees niet bang om je open te stellen, er zijn zoveel lieve mensen die jou graag willen helpen. Deze maand neem jij de tijd om helemaal te herstellen en dat gaat goed komen. Want de zomervakantie is binnen handbereik en daar ga jij veel mooie herinneringen maken!

Ram (21 maart t/m 19 april)

Deze maand komen er nieuwe ervaringen op jouw pad. Misschien is het wel tijd voor een nieuwe hobby of durft jouw crush eindelijk de eerste stap te zetten! Geniet van alle mooie momenten, maar vergeet ook zeker je vriendinnen niet. Het ging de laatste paar maanden misschien wat stroef, maar jullie vriendschap is het meer dan waard. Ga weer eens lekker met z’n alle de stad in of geniet van een drankje op het terras! Je zult gaan zien dat zij ook meer zullen gaan ondernemen en jullie band steeds hechter wordt.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Je voelt de laatste tijd veel twijfels en weet vaak niet zo goed of je wel het juiste aan het doen bent. In juni is het tijd om dit te doorbreken! Je zult gaan inzien dat het leven veel leuker is, als je minder nadenkt en het gewoon gaat doen. Wees niet bang, je zult de mooiste herinneringen gaan maken. Daarnaast zullen er mooie nieuwe vriendschappen gaan ontstaan. Can’t wait!

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Deze maand zal jij veel positieve energieën gaan voelen. Je zit lekker in je vel en bent eigenlijk nog helemaal niet echt toe aan vakantie. Jij werkt hard door en geniet er volop van. Heerlijk natuurlijk, maar zorg je ook wel dat je na deze drukke maand je rust pakt? Een dagje met je vrienden naar het strand is zo slecht nog niet! Maar omdat jij zo hard werkt deze maand heb je ook flink wat zakcentjes die je kunt gaan spenderen. Love it!

Kreeft (22 juni t/m 21 juli)

Deze maand staat in het teken van liefde! Ben je al smoorverliefd? Dan is dit het moment om mooie herinneringen te gaan maken met je vriendje of vriendinnetje. Mocht je nog niemand zijn tegengekomen, dan gaat dit nu toch echt gebeuren! Als je niet kan wachten kun je ook zelf actie ondernemen. Vraag hem of haar mee op date! Je zult er absoluut geen spijt van gaan krijgen, het is het meer dan waard. Love is in the air!

Leeuw (22 juli t/m 22 augustus)

Je zult het misschien in eerste instantie niet leuk gaan vinden, maar er gaan veel veranderingen plaatsvinden deze maand. Het liefst hou jij je vast aan je oude vertrouwde patroon, maar het is nu toch echt tijd om dit los te gaan laten. En geloof me, op lange termijn ga je hier geen spijt van krijgen! Je zult een stuk gelukkiger zijn en alle twijfels die er voorheen waren zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Maagd (23 augustus t/m 23 september)

Deze maand word jij flink getest! Er komen wat moeilijkheden op je pad, waardoor je niet altijd weet of je de juiste keuzes maakt. Blijf altijd luisteren naar je intuïtie! Uiteindelijk weet jij namelijk dondersgoed wat je moet doen. Het zal niet altijd even makkelijk zijn deze maand, maar belangrijk om te weten is dat alles goed komt! De zomervakantie wordt misschien wel de mooiste vakantie van je leven. Dus hou nog even vol, je bent er bijna!

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

De afgelopen maanden gingen gemakkelijk aan jou voorbij. Misschien wel iets te makkelijk? Je voelt je niet helemaal tevreden en kan soms erg hard voor jezelf zijn. Probeer het om te draaien, het is toch ook heel lekker dat je de afgelopen maanden even rustig aan hebt kunnen doen? Mocht het gevoel niet wegzakken, misschien is het leuk om deze zomer iets te gaan ondernemen. Een nieuw bijbaantje of vrijwilligerswerk!

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Stiekem weet jij al heel lang dat je niet de juiste mensen om je heen hebt. Maar toch weet je niet hoe je deze banden moet verbreken. Deze maand krijg jij nieuwe inzichten en wordt het tijd om opzoek te gaan naar nieuwe vriendschappen. Laat het gevoel van eenzaamheid los, want dit gaat helemaal goed komen. Deze zomer ben jij meer dan happy, omdat je de juiste vrienden hebt gevonden. En misschien zit daar ook wel een hele leuke vlam tussen!

Boogschutter (23 november t/m 21 december)

Tijd voor de nieuwe jij! Je hebt je lange tijd voorgedaan als iemand anders en was altijd de versie waarvan je dacht dat iedereen die het leukst vond. Dit mag je helemaal gaan loslaten. Je zult je verbazen hoe leuk iedereen de echte jij vindt! Je gaat jezelf een stuk zelfverzekerder voelen en bent helemaal klaar om deze zomer te gaan stralen. Goed bezig girl!

Juni is een fantastische maand, dus het allerbelangrijkste is natuurlijk GENIET!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten