Laatste nieuws: Releases van vandaag!

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Horoscoop juli

Er is weer een nieuwe maand aangebroken. Het is echt zomer! Hoe zal het gaan met de liefde, je persoonlijke ontwikkeling en je werk? Check het antwoord op al deze vragen in jouw horoscoop!

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Deze maand heb jij super veel energie om niet alleen het beste uit jezelf te halen, maar ook het beste uit je beste vriendin! Overwegen jullie al een tijdje om samen iets te gaan ondernemen? Twijfel dan niet langer en pak je kans!

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Je bent de laatste tijd erg chaotisch en het is tijd voor een flinke schoonmaak. Ruim niet alleen je hoofd op, maar ook je slaapkamer of werkplek, je zult zien dat dit een hoop rust geeft! Door deze rust zal je belangrijke knopen makkelijker kunnen door hakken.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Deze maand geeft je onderbuik een teken waar je iets mee moet doen. Je zal gaan twijfelen aan jezelf, maar het is cruciaal om naar je gevoel te luisteren. Dit zal zorgen voor een nieuwe vonk met iemand die je nog niet zo lang kent!

Ram (21 maart t/m 19 april)

Je emoties liggen hoog, je hebt ergens vertraging op gelopen en daar baal je best wel van. Vat dit niet op als iets negatiefs, evalueer dit voor jezelf en maak er iets positiefs van. Grijp je kans wanneer deze komt!

Stier (20 april t/m 20 mei)

In deze maand sta je zelf centraal. Je komt goed voor jezelf op en bent gelukkig. Zoek eens contact met die ene vriend of vriendin waar je al een tijdje mee zou afspreken.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Bezig zijn met je passie is iets wat je het liefst doet, als je hier deze maand nog beter in wordt zou het je bankrekening een boost kunnen geven! Besef je wel dat je moet waarderen wat je wél hebt, tel je zegeningen en spreek je dankbaarheid uit.

Kreeft (22 juni t/m 21 juli)

Denk strategisch deze maand! Dit kan namelijk heel goed uitpakken. Je kunt niet wachten om even weg te gaan en te genieten van alles buiten huis. Er zal ook verrassend veel op je pad komen. Koester deze momenten en wees dankbaar voor deze mooie periode.

Leeuw (22 juli t/m 22 augustus)

Richt je deze maand even tot jezelf. Luister naar je lichaam en geef aan wanneer iets genoeg is. Als jij even behoefte hebt aan rust, geef er dan aan toe. Op deze manier kun je alles even verwerken, mocht het je helpen kun je het opschrijven in een dagboek.

Maagd (23 augustus t/m 23 september)

Je bent altijd super behulpzaam, soms sla je hier in door en wil je iedereen helpen. Laat dit los en blijf bij jezelf, want dat is de enige manier om de goede mensen te kunnen helpen.

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Nadat jij je helemaal klaar hebt gemaakt voor hot-girl-summer is het tijd om nu even lol te maken. Zorg dat je tijd overhoudt voor je gezonde levenstijl en je werk, maar geniet ook van de leuke momenten deze zomer.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Je bent opzoek naar liefde! Na afgelopen maand ben jij even helemaal klaar met single zijn en wil je graag een nieuwe lover. Kijk eens buiten je normale type, misschien is je toekomstige lover dichterbij dan je denkt.

Boogschutter (23 november t/m 21 december)

Het lukt deze maand niet om andere te overtuigen van jouw krachten, laat dit los want het is verspeelde energie. Soms zijn dingen te mooi om waard te zijn dus let op..

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten