Laatste nieuws: Robert Pattinson en Suki Waterhouse maken debuut

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Horoscoop Season: Boogschutter

De periode van het sterrenbeeld Boogschutter is aangebroken. Vanaf 22 november tot en met 21 december is de periode van de Boogschutter. Dit sterrenbeeld staat vooral bekend als een avontuurlijk en intelligent persoon, maar ook als schijnheilig en ze komen vaak arrogant over. In dit artikel vind je alles wat je moet weten over de Boogschutter.

Boogschutter en emoties

Boogschutters hebben vaak een grote mond en zijn altijd eerlijk. Dat zorgt ervoor dat het lijkt alsof ze denken alles te weten en komen snel arrogant over, maar dat bedoelen ze lang niet altijd zo. Boogschutters willen zich niet omringen met negatieve mensen, ze ontlopen deze liever om hun eigen positieve energie te behouden. Als ze bedrogen zijn zal een Boogschutter zich ijzig opstellen. Ze nemen afstand van hun eigen negatieve emoties, ze praten niet over hun gevoelens, zodra ze hun gevoelens ervaren of verwerkt hebben, gaan ze verder met hun leven. Een Boogschutter leeft niet in het verleden, maar kijkt altijd uit naar de toekomst.

Boogschutter en liefde

Een Boogschutter heeft veel liefde te geven. Ze zijn erg aanhankelijk en hebben een eigen manier om hun liefde te tonen. Boogschutters zijn erg zorgzaam. Ze nemen alle tijd van de wereld om naar je te luisteren en je te helpen. Ze houden van ondernemen en niet van bezitterige en wantrouwende partners. Boogschutters willen graag een relatie, maar hebben daarin wel de vrijheid nodig. Ze hebben iemand nodig waar ze goede gesprekken mee kunnen voeren. Boogschutters zijn namelijk uitstekende verhalenvertellers, komieken, schrijvers, filosofen en acteurs.

Boogschutters hebben een hekel aan ongelijk hebben. Om die reden beginnen ze vaak met ruzie maken en doen ze er alles aan om te bewijzen dat ze wel gelijk hebben. Ze hebben graag het laatste woord, daarom kan een ruzie uren duren.

Welk sterrenbeeld past het best bij de Boogschutter?

Leeuw: Heeft de Boogschutter eenmaal een Leeuw aan de haak geslagen, dan is dit een langdurige relatie. De vrijheid waar de Boogschutter zo op gesteld is, geeft de Leeuw hem of haar namelijk graag. Leeuwen zijn er om voor altijd van te houden, als je elkaar af en toe er maar aan blijft herinneren hoe veel de ander voor je betekent. 

Tweeling:  Aan flirten geen gebrek als deze twee samen komen. Als de Boogschutter en Tweelingen elkaar kunnen blijven boeien dan heeft de relatie absoluut kans van slagen. Beiden zetten namelijk graag de bloemetjes buiten en maken van elke dag een feestje.

Leeuw: Heeft de Boogschutter eenmaal een Leeuw aan de haak geslagen, dan is dit een langdurige relatie. De vrijheid waar de Boogschutter zo op gesteld is, geeft de Leeuw hem of haar namelijk graag. Leeuwen zijn er om voor altijd van te houden, als je elkaar af en toe er maar aan blijft herinneren hoe veel de ander voor je betekent. 

Boogschutter en vrienden en familie

Boogschutters zijn bijzonder geïnteresseerd in de natuur en in dieren, ze zouden heel graag willen dat alle mensen dit met ze konden delen. Boogschutters hebben een open persoonlijkheid en geen moeite om nieuwe vriendschappen te maken. Door hun heldere communicatie kunnen ze makkelijk met iedereen overweg. Ze zijn graag omringd door gezelschap en vinden het leuk om activiteiten te doen met vrienden en familie. Boogschutters zijn toegewijd en bereid om bijna alles te doen als het gaat om familie.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten