Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Horror films om met je vrienden te kijken

Filmavond met vrienden maar toe aan wat anders dan ‘Superbad ‘of een andere comedy die je al 1000 keer hebt gekeken? Misschien is het dan tijd voor wat meer spanning. Hier zijn drie horrorfilms om te kijken met je vrienden!

#1 A quiet place 1

Toe aan een horrorfilm waar je stil van gaat kijken? Dan moét je ‘A Quiet Place’ kijken. In deze horrorfilm met Emily Blunt en John Krasinski in de hoofdrol (voor The Office fans), leven de personages in een wereld die is overgenomen door mysterieuze blinde wezens die reageren op geluid. Je zal dus overleven zolang je stil bent. Super spannend dus!

#2 Doctor sleep

Heb je ‘The Shining’ met Jack Nicholson gezien? Dan vind je ‘Doctor sleep’ waarschijnlijk ook wel wat. In deze sequel keert de nu volwassen Dan Torrance jaren later terug naar het hotel waar het allemaal mis ging. Dit doet hij om een meisje te redden met de soortgelijke superkrachten, waar een cult geïnteresseerd in is om onsterfelijk te worden.

#3 Scary movie

Zin in iets ‘spannends’ maar alsnog zin om te lachen? Dan is ‘Scary Movie’ 1 perfect om te kijken! ‘Scary Movie’ 1 is de eerste film uit de bekende filmreeks met parodies op de horrorfilms, vol met cliche’s en slecht acteerwerk. Echt eng is het niet, maar wel heel grappig! (Als je deze leuk vond, kan je ook nog ‘Scary Movie’ 2, 3, 4 en 5 kijken).

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten