Laatste nieuws: Shawn Mendes geeft een update na gecancelde tour

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

In de spotlight: Ben Platt

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog niet kent. Deze week is dat… Ben Platt!

Ben Platt is een Amerikaanse acteur. Je kan hem gezien hebben in de films Pitch Perfect, Pitch Perfect 2 en The Politician. Benjamin Schiff Platt, wat de volledige naam is van de acteur, is geboren op 24 september 1993 in Los Angeles, California. Hij is een van de vijf kinderen uit het gezin. Platt studeerde aan Harvard-Westlake School in Los Angeles, waar hij in 2011 afstudeerde. 

In Pitch Perfect kon je naar Ben kijken als Benji Applebaum. In 2012 kwam de eerste film uit en in Pitch Perfect 2 kwam uit in 2015. Ben is in The Politician te zien sinds 2019. Maar hij was ook te zien in broadway producties zoals Dear Evan Hansen. Dear Evan Hansen heeft hem verschillende awards opgeleverd, waaronder een Tony-Award voor de beste hoofdrolspeler in een musical.

View this post on Instagram

me & the politician family throughout season 2

A post shared by Ben Platt (@bensplatt) on

In maart 2019 bracht Ben zijn debuutalbum ‘Sing To Me Instead’ uit. Zijn eerste single op Spotify is het nummer ‘Waving Through A Window’, wat gezond wordt door de Broadway cast van Dear Evan Hansen. In 2019 bracht Ben zijn eerste solo single uit. Niet veel later volgde zijn debuutalbum. In 2020 heeft Ben muziek uitgebracht in samenwerking met de Netflix serie ‘The Politician’. In juni 2020 verscheen er een film op Netflix genaamd Ben Platt: Live from Radio City Music Hall. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten