Laatste nieuws: Ali B vertelt zijn kant bij zedenzaak

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

In de spotlight: Clinton Kane

In onze rubriek ‘’in de spotlight’’ laten we je kennis maken met artiesten waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. Deze week is dat niemand minder dan… Clinton Kane!

Clinton Kane is een zanger en gitarist. Hij maakt video’s op YouTube met zijn talent. Hij werd geboren op 26 november 1998 in Noorwegen. De 22-jarige YouTube ster groeide vooral op in Australië. In 2014 besloot hij een YouTube-kanaal te starten. Echter begon hij pas twee jaar later video’s te posten. Zijn populairste cover is Can I Be With Him, origineel van James Arthur met wie hij ook bevriend is. De cover werd ruim twee miljoen keer bekeken!

Naast deze succesvolle cover staan er ook genoeg andere online, variërend van die van The Chainsmokers tot Ed Sheeran. Ook maakt hij video’s waarin hij bepaalde gevoelens uit. Hij laat door middel van zang zien hoe bepaalde situaties moeten voelen. Deze nummers zijn ook te beluisteren op zijn EP, ‘’this is what it feels like’’.

Vorig jaar ging de artiest een samenwerking aan met niemand minder dan Martin Garrix! Het nummer heet ‘’Drown’’ en is op YouTube alleen al elf miljoen keer bekeken. In de Nederlandse Top 40 haalde het nummer de 18e plaats. In Vlaanderen had het nummer net wat minder succes. Daar haalde het de 33e positie in de Tipparade. Verder haalde het nummer ook in Wallonië en Zweden de hitlijsten.

Het afgelopen jaar gingen een aantal van zijn liedjes viral op TikTok. Zijn volgers en luisteraars smeekte hem om deze geteasede muziek ook echt uit te brengen. Clinton wachtte daar nog even mee en bracht vorige week zijn hitsingle ‘Chicken Tendies’ uit. Het nummer gaat mega lekker en verovert verschillende hitlijsten over de hele wereld.

We kunnen nog veel gaan verwachten van deze jonge artiest. Op Instagram en TikTok is hij ook erg actief en plaatst hij vaak korte zang video’s. We houden hem dus voorlopig nog even goed in de gaten!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten