Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

In de spotlight: FKA Twigs

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien niet zo goed kent, of meer van af wil weten. Deze week FKA Twigs!

FKA Twigs ook wel bekend als Tahliah Debrett Barnett geboren op 17 januari 1988. Ze is al erg lang in de muziekindustrie te vinden. Tahliah is van alle markten thuis. Ze verhuisde naar London op 17 jarige leeftijd en ging haar dromen achterna. Tahliah werd achtergrond danseres en kwam in 2012 zelfs al met haar eerste EP. Niet veel later volgde haar eerste eigen album. Het album haalde nummer 16 in de Engelse hitlijsten en nummer 30 in de Amerikaanse.

Barnett kreeg in 2014 een relatie met niemand minder dan Robert Pattinson. Tahliah en Robert zijn zelfs verloofd geweest, voordat ze in 2017 uit elkaar gingen. De break-up zorgde voor veel haat en seksisme tegen Tahliah.

Tahliah’s muziek wordt omschreven als genre doorbrekend. Zo heeft ze iets van R&B, electro, trip hop, en industriele muziek. Haar werk wordt wel eens vergeleken met Kate Bush, Janet Jackson, Solange en Lana Del Rey. Lang verhaal kort, FKA Twigs past in elk hokje. FKA Twigs heeft zelf aangegeven dat haar rolmodellen vroeger Ella Fitzgerald en Marvin Gaye waren en wij kunnen niets minder zeggen dan: Dat verklaart een hoop.

Door haar unieke stijl, doen en laten is ze ook al bij RuPaul’s Drage Race UK geweest als gastjury. FKA Twigs heeft de mooiste en meest artistieke Instagram foto’s die je sowieso super nieuwsgierig maken om ook even haar muziek te beluisteren. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat FKA Twigs sowieso een plekje in onze spotlight verdient!

We gaan geheid nog veel meer van deze talentvolle zangeres horen! Wie wil jij volgende keer in de spotlight?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten